Başımız Sağ Olsun Azerbaycanlı Kardeşlerimiz

Kayıt Tarihi: 15 September 2022 Yazar: Karabaşoğlu Namık

Ermeni askerlerinin Azerbaycanlı asker kardeşlerimizin üzerine kalleşçe saldırısının arkasında yine Amerikan katil sürüleri mi var?

Dünyayı kendi çıkarları doğrultusunda sömürmeye devam etmek isteyen, hayvandan aşağılık bir mahluka evrilmiş olan Amerika, bunları neden yapmak istiyor.

Amerika, Yunanistan’ı ülkemizin üzerine saldırttırmak için senaryo yazdı ve şimdi sahnede oyuna koydu. Çok tehlikeli bir sürece girdik. Türkiye savaştan kaçtıkça üzerimize sürüyorlar. Dedeağaç bölgesi çok büyük bir cephaneliğe dönüştürüldü. Yaklaşık Yunanistan tarafına 12 üst kurdu.

Yunanistan’ı cesaretlendirip bize saldırtmaya çalışıyor.

YPG ve PKK'yı güneyimizden eğitip onları da bizim üzerimize saldırtmak istiyor. Amaç kendisini dinlemeyen Türkiye'yi cezalandırıp, kontrolu altına almak ve ülkemizi Antalya körfezine hapsedip, anamızın hak sütü gibi helal olan bizim hidrokarbon yataklarını ele geçirip, bizi enerji yataklarımızdan uzak tutmak.

Yunanistan'ın kara sularını, ege denizinde 12 mile çıkartmasını sağlayarak, ülkemizin Akdeniz ve Karadeniz arasındaki bağını koparmak.

Azerbaycan ve Türkiye'ye saldırtma çabaları arasında bir bağ olduğu açıkça görünüyor.

Aynı şekilde Rusya’yı, Ukrayna’ya girmesi için teşvik eden yine Amerika idi. Şu anda, Çinin Tayvan'a saldırması için her teşvik yaptırılıyor. Amaç, kendine göre yeni bir sömürge düzeni kurmak.

Sonuç olarak, Türkiye ve Azerbaycan tuza düşmeden oyunu bozmalı. Çare kalmazsa da ne olursa olsun mavi vatanı emperyalistlere yedirmemeli.

Tek bir ihtiyacımız var, o da tüm millet olarak topyekûn ama, fakat gibi cümleler sarfetmeden devletimizin arkasında sımsıkı durmaktır.

Tüm Azerbaycanlı kardeşlerimize Cenabı Allah rahmet eylesin. Makamlarını âli eylesin. Tüm ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Milletimizin başı sağ olsun.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com