Temel Hedef Aile Yapımız

Kayıt Tarihi: 02 April 2023 Yazar: Karabaşoğlu Namık

O kadar maddi zenginliğin içerisinde, bireylerini bir türlü mutlu edememiş Avrupa ülkeleri, büyük manevi çöküntü içindeler. 40 yıl önce Avrupa’da aile yapısının çökmeye başladığını bizzat müşahede etmiştim.

Nikahsız olarak yaşamak o zamanlar da rağbetteydi. Karşılıklı olarak zevk ve menfaate dayalı, sözde bir yaşam şekli geliştirmiş bir yapısal oluşum. Bu oluşuma aile diyemiyorum. Ben o zaman genç olmam sebebiyle, birde bizim aile yapısıyla kıyaslandığımda hayretler içerisinde kalmıştım. Almanya için konuşuyorum.

Bugüne geldiğimizde, hiçbir yük altına girmeyen, Avrupa insanlarının büyük kısmı yavaş yavaş aile yapısını yıktılar ve yok ettiler. Zevk arkasından koşa koşa, birde sahipsiz anasız babasız yetişen çocuklar ahlaki temelleri de almayınca büyük bir çöküşe uğradılar.

Aile yapısının temeli anne ve babadır. Fakat Avrupa'da sapık bir akım hızla artmaya başladı. Siyasilerde özgürlük adı altında bunlara göz yumdular. Birçok siyasetçide aynı yoldan geldiği için bu azgın yapının örgütlenip, sözüm ona dev sivil toplum kuruluşları oluşturmalarına müsadere ettiler.  Hatta bütçeden parasal destek dahi verdiler.

Çürümüş aile yapısıyla ayakta durmaya çalışan Avrupa, kendi nesli ihtiyarlamaya başlayınca Müslüman ülkelerin göç edenlerinden medet ummaya başladılar. Gelip yerleşen göçmen ailelere de çocuk başına büyük paralar verdiler. Vermeyene devam ediyorlar. Neden?

Çünkü o çocukları okul ve çevresel etkilerle asimile etmek için. Bunu da büyük oranda başarıyorlar.

Bozuk Avrupa siyasileri, son zamanlarda ülkemizi hedef alarak çekirdek aile yapımızı tehdit etmeye başladılar. Avrupa'daki bazı sözde STK'lar aracılığıyla LGBT denen sapık akımı, bizim içimizde de yaymak için seferber oldular. Örgütlenmiş bu sözde STK'lar Avrupa tarafından finansal ve siyasal olarak desteklenmektedir.

LGBT denen sapık ilişki şekli, aile yapısını tehdit ettiği gibi insanlığın da geleceğini tehdit etmektedir. Maalesef içimizdeki bazı siyasiler, bunlara amalı, fakatlı destek açıklamaları yapmaktadır.

Lut (a.s)'min kavmi, LGBT denen yapının sapıkça yaşam tarzlarını benimsemelerinden dolayı helâk edilmiştir. Kur'an-ı Kerim'de Lut (a.s) kıssasında bu durum bizlere anlatılmaktadır.

Bizler aile yapımızı bu sapık yaşam tarzlarından uzak tutup, gereken tedbirleri aile olarak almalıyız. Devletimiz tehlikeyi gördüğünden kurumsal olarak tedbirleri almıştır. Bize düşen korkunç paralarla desteklenen sözde bu LGBT destekçisi STK'lardan neslimizi ve milletimizi, çekirdek aile yapımızı korumalıyız. Düşman bir yerden hücum etmiyor. Temellerimizle oynuyor.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com