Uyan Milletim Uyan!

Kayıt Tarihi: 29 April 2023 Yazar: Karabaşoğlu Namık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan düşmanlığıyla bilinen, CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak kullandığı FETÖ destekçisi, Amerikan Girişimcilik Enstitüsünün (AEI) uzmanlarından Michael Rubin, skandal ifadelerle dolu bir yazı kaleme aldı.

Türkiye için darbe imasında bulundu

"Erdoğan Ölürse Kutlama İçin Çok Erken Olacak" başlıklı skandal yazıda, adeta tehdit içeren mesaj ve çağrılar yer aldı.

Küstah açıklamalarda bulunan Rubin, adeta kanlı bir darbe çağrısında bulundu. Sözde demokrasi savunuculuğu yapan ABD'nin destek verdiği isim, demokrasi ile yönetilen bir ülkenin lideri için akıl almaz ifadeler kullandı. "Erdoğan ya ölümle ya sürgünle ya hapisle ya da idamla gider" gibi çirkin sözler kullanan Rubin, Türkiye için darbe imasında bulundu.

FETÖ'ye olan desteğini gizlemedi

"Erdoğan ölürse kutlamak için acele etmeyin" diyerek ABD ve AB'ye seslenen isim, "Türkiye'de toplu tasfiye yapın" ifadeleriyle düşmanlığını açıkça ifade etti.

"Türkiye'nin son 20 yılını silmek için ilkokullardan üniversitelere, ordudan kamuya her yere müdahale edilmeli" çağrısında bulunan Rubin, "doğru yolda" bir Türkiye için ABD ve AB'nin canla başla çalışması gerektiğini savundu.

.........................................................

Başta Amerika olmak üzere, emperyal güçlerin ülkemiz üzerindeki hedeflerini basiretli her vatan evladının idrak etmesi elzemdir.

 Neden Erdoğan hedefte?

Asıl hedef Türkiye Cumhuriyeti Devleti.

Bu emperyalist devletlerin ve uydusu AB'nin asıl amacı, kendilerine uşaklık yapacak, emirlerinden çıkmayacak, zayıf bir lider. Hatta nerdeyse tuvalete gitmek için bile izin isteyecek emir eri.

Uyan milletim uyan. Savunma sanayinde ki kazanımlarımızı ve yapılan ve yapılacak büyük projelerimizi kaybetmeyelim. Bir kere daha düşersek, bizi bir daha ayağa kaldırmazlar.

Erdoğan düşmanlığını bırakıp ülkemiz Türkiye'mizin geleceğine bakmalıyız. Recep Tayyip Erdoğan bugün var yarın yok. Hepimiz faniyiz. Heykelden başka projeleri olmayan insanların arkasından giderken bir kez daha düşünmeliyiz.

Rubin son paragrafta, neden Türkiye'nin son 20 yılını okullardan vs. yerlerden silmek lâzım diyor. Hiç düşündünüz mü?

İngilizler de utandıklarından Kût'ül-Amâre zaferini tarih kitaplarımızı çıkartmak için o zaman ki hükümetle anlaşma yapmışlar. Bizim nesil bu zaferi tarih kitaplarımızdan maalesef ögrenemedi.

Yani kısacası milli uyanışı engellemek için ellerinden geleni yapan Amerika, AB ve gizli bileşenleri var.

Ülkemizde bu saydığım ülkeler tarafından fonlanan siyasiler, gazeteciler ve görünürde sözde sivil toplum kuruluşları mevcut. Soğan, patates oyununa ülkemizi değişmeyelim.

Son yıkılmaz biricik kalemiz Türk Devletimizi koruyalım muhafaza edelim. Onu ne soğana ne de patatese değişelim. Bizim için olmazsa olmaz olan önce mukaddesatımızdır. Din, dil, bayrak ve vatan olmazsa olmazımızdır.

Emperyalist devletlere bağımlı olmayan, dışarıdan emir almayan, tam bağımsız, kendi ayakları üzerinde duran ve süper bir güce erişen devlet, en büyük özlemimizdir.

Rabbimiz Allah (c.c), yâr ve yardımcınız olsun. Devletimizi mukaddesatına bağlı, süper güce erişmiş ve tam bağımsız bir devlet olarak ayakta kalabilmeyi kıyamete kadar nasip eylesin.

Âmin...

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com