Emperyal Sarmal Tehlikesi

Kayıt Tarihi: 19 March 2023 Yazar: Karabaşoğlu Namık

Sonunda yazacağımı konunun ehemmiyeti açısından başında yazayım. Dünya tarihinde var olma mücadelesinin dönüm noktalarının en kritik yerlerinden birisindeyiz.

Bu dönemde Çanakkale ruhunu hep birlikte yaşamamız emperyal güçlerin ülkemiz üzerindeki emellerini kıracaktır.

Mesele partiler üstü ve devletimizin ve milletimizin geleceği açısından çok ehemmiyetlidir. Mesele beka olunca biraz uyanık olup, dünyanın emperyal güçlerini ve bölgemiz üzerindeki emellerini gözden kaçırmamamız çok ehemmiyetlidir.

Devlet otoritesinde boşluklar oluşturmak için plân içinde plânlar yapan bu emperyal güçlerin oyunlarına alet olmamamız çok önemli.

Ülkesini seven ve geleceği için çarpışmayı göze alan, devletinin daha güçlü olmasını isteyen her vatandaşımız kendi kendine analiz edip düşman oyunlarını görebilmelidir.

Ülkesini seven her bir insanımızın partiler üstü düşünüp, emperyal güçlerinin oyunlarına gelmemek için kendince tedbirler alması elzemdir.

Hangi partiden olursak olalım etrafımızdaki ateş çemberini birlikte yıkmamız şart. Zaman; kin, nefret düşmanlık zamanı değil birlik zamanıdır.

Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen emperyal güçlerin, ellerindeki tüm imkanları kullanacaklardır. Statlar içerisine siyaset sokarak, bazı dernekleri fitneleyerek, lgbt uzantıları ve partiler arasındaki yarışmayı düşmanlık, nefret, kin boyutuna taşıyarak bir kıvılcımla gezi olaylarındaki gibi ortalığı karıştırıp Türkiye'yi kontrol altına almak birinci hedefleridir.

Onun için partiler arası seçim yarışmalarına evet, düşmanlığa hayır konumunda olmamız çok önemli.

Amerika'nın Ortadoğu’da kendine bağlı, dinden uzak bir pkk devleti kurdurmasının son merhaleleri. Aşağıdan Suriye tarafından bizi kuşattı, Yunanistan üzerinden de kuşattı. Mavi VATAN' dan çok rahatsız. Tek beklediği, bizden gibi olup, kendisine uşaklık yapanları sahaya sürüp, öyle veya böyle ülkemizi kontrol etmektir.

Bu seçim normal bir seçim değil. Ülkemizin belki de tarih boyunca ele geçirdiği en önemli dönemlerden biridir. Savunma Sanayinde çok büyük gelişmeler kaydettik. Bunu kaybedersek bir daha bizi bu seviyeye ulaştırmazlar.

  1. nesil MMU uçağının prototipini elhamdülillah gerçekleştirdik. Dünya savaş doktrinlerini değiştirecek ilk insansız savaş uçağımız BAYRAKTAR KIZILELMA (MİUS) o da hangardan çıktı. Diğer ANKA, BAYRAKTAR TB2 vs. geliştirilen ve bilmediğimiz nice İHA, SİHA vs.

TOGG üretim bandında. İlk yerli arabamız.

Bu kazanımları ve bekamızı kaybetmemek için seçimleri huzur içerisinde geçirmemiz çok önemli.

Rabbimiz ALLAH (c.c) Yâr ve yardımcımız olsun. Ülkemizin bekasını, kazanımları kaybetmeden daha da ilerilere gidip süper güç olmayı nasip eylesin.

Kalın sağlıcakla...

19 Mart 2023

İzmir

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com