Canı, Canı Pahasına Kurtarmak

Kayıt Tarihi: 12 February 2023 Yazar: Muhammet Yumuşakipek

Gerçekten bu sorunun cevabını oldukça çok merak ediyorum.

Dönelim sorunun ne olduğuna, ülkemiz büyük bir afetten geçerken, özellikle 10 ilimizde büyük bir yıkım varken, yürekler kan ağlarken. Gözler bir umudu ararken, bazı insan siluetlilerin yaptıklarına akıl erdirmek mümkün müdür?

Depremin büyüklüğü tartışılmaz bir gerçektir. Depremle mücadele konusunda devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş durumdadır. Sosyal medya üzerinden devleti suçlamak ne demektir.?

Tarihin en büyük doğal afetlerinden birini yaşıyoruz ülkemizde. Her ilden akın akın yardımlar geliyor, Türkiye seferber olmuş tek yürek olmuş deprem alanlarından gelecek ufak da olsa bir umudun peşinde.

Depremin ilk anlarından itibaren afet alanında olan biri olarak söylemek isterim, yaşanılan durum ortada bulunan psikolojik ruh halini yakından takip ediyorum.

Kelimelerin anlamlarını unutuyor insan, vicdanının sesini duyan gözyaşlarını tutamıyor. Afet alanında büyük duygu yoğunluğu yaşanıyor.

Kolay bir durum değil arkadaşlar sizin canınız, kanınız olan insanlar yaşam mücadelesi veriyor, daha da önemlisi her şeyden önemlisi bir can yaşama tutunmak için savaşıyor.

Ve diğer canlar o yaşam savaşını veren canları gerekirse canı pahasına kurtarmak için mücadele ediyor.

Enkazdan çıkarılan her bir can, yaşama dair tutunmak isteyenlere, umut oluyor, destek oluyor.

Sevgili ülkem, can ülkem ülke olarak birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor, her türlü manipülasyonlara karşı beraber olmamız gerekiyor.

Devletimizin yanında durarak, milletimizle birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor.

Buradan bir vesile bularak bu durumu fırsata çevirmek isteyenlere fırsat vermememiz gerekiyor.

Sağlıcakla kalın, esen kalın, sevgiyle kalın.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com