Rifat Söylemez’den sinekle mücadele ihalesi için cumhuriyet savcılarına suç duyurusu

Kayıt Tarihi: 07 March 2023 Kategori: Haber

Yaklaşık 100 milyon TL değerindeki sinekle mücadele ihalesinin adrese teslim bir ihale olduğunu söyleyen Rifat Söylemez "Daha ihaleye çıkmadan ihaleyi alan firmalar belli olmuş. Bu yayını ihbar kabul edin savcılar" diyerek cumhuriyet savcılarını göreve davet etti.

BU İHALE ERTAN KARAOĞLU ÜZERİNDEN ÇOCUKLARIN MERT VE VOLKAN'I ZENGİN ETME PROJESİDİR

Radyo Çukurova'da Pazartesi-Salı-Perşembe ve Cuma Günleri saat 11'de yaptığı programlar ile kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olan usta gazeteci Rifat Söylemez "Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmanın üzerinden 4 yıl geçti fakat Adanalılar yapılan sinekle mücadeleden hiç memnun olmadı. Önümüzde yine sinekle mücadele ihalesi var. Adrese teslim bir ihale olacağı şimdiden belli oldu. Kazanacak firmalar ortada. Buradan Adana Valiliği'ne, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne ve Cumhuriyet Savcılarına sesleniyorum. Bu konuşmamı ihbar kabul edin. Biyokim İlaç Engin Ak - Ento İlaç Cavit Özananar bu ikili konsensiyum Zeydan beyin adrese teslim ihalesinin şanslıları. Tabi asıl şanslı her zamanki gibi Mert ve Volkan Karalar. Peki bu işin başında kim var? Kendi mahallesinde Aytekin Şahin diye bir isimden bahsediyorlar." diyerek suç duyurusunda bulundu.

SİNEKLE MÜCADELE İLÇE BELEDİYELERİNE VERİLSİN

Adana Büyükşehir'in sinekle mücadelede yetersiz kaldığını söyleyen Rifat Söylemez "Zeydan Karalar sinekle mücadele ihalesi için harcamayı düşündüğü yaklaşık 100 milyon TL'yi vatandaşlara dağıtsa halkımız kendi imkanları ile sinek ilacı alıp korunsa daha ucuza korunur. Bu yetki büyükşehirden alınıp ilçe belediyelerine devredilirse en azından Ertan Karaoğlu üzerinden haksız bir zenginlik sağlayamazlar." dedi.

İlgili Videolar

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com