Lut Kavmini Bilir Misiniz?

Kayıt Tarihi: 07 June 2022 Yazar: Korkut Daban

Tarih tekerrürden ibarettir. Genel geçer kabul görmüş bir söz. İnsanlık tarihî her daim örnek hikayeler ve yaşanmışlıklar ile ibret verici bir ders oluşturmaktadır. Bunların en başında Lut Kavmi'nin ibretlik öyküsü en büyük örnek olarak karşımızda durmaktadır.

Bugün geldiğimiz noktada insanların hiçbir şekilde pay çıkarmadığına tanık oluyoruz. İnsan oğluna ne oldu ise azar azar oldu. Azar dediysem sadece Miktar anlamındaki Azar’dan değil! Azdığı için de başına türlü musibetler geldi.

Tarihin her zamanında bir Ahlaksızlık veya Sapkınlıkla karşılaşsak Kıyametin Alameti olarak yorumlarız. Ancak son kaç yüz yıldır Kıyamet bir türlü kopmuyor. Gök kubbe üzerimize yıkılmıyor! Alemlerin Rabbi her şeye rağmen bize acıyor.

Son günlerde hepinizin malumu sosyal medyada ve haber bültenlerinde izlemek zorunda kaldığımız Sapıklıklar ve İğrençlikler bizleri bir kez daha karamsarlığa itti. Çok af edersiniz Hayvanlar gibi sokak ortasında cinsel münasebet yaşayan Hayvandan aşağılık insan müsveddeleri bana Lut Kavmini hatırlattı.

Hatırlar mısınız Lut Kavmini? Cenab-ı Allah’ın onları helak etme nedenini bilir misiniz? Merak edip okuyanınız var mı? Okuduktan sonra Ailesi ve çevresi ile paylaşan var mı?

Ne söylenir bilemiyorum. Ne kadar ağır ifade kullansak yetersiz ve az kalır. Yaradılış itibariyle Eşrefi Mahlukat olarak tanımlanan insan oğlunun en son bile yapmayacağı bu aşağılık davranışı sergileyen bu zavallıların yüzünden Cenab-ı Allah’ın bizleri helak etmesinden sakınırım.

Şerri hükümlere göre katli vacib bu varlıkların! Neden veya nasıl olur diye sorgulamak yetmiyor. Keza bunun mantıklı bir cevabı ve de açıklaması olamaz. Hayvanlara bile yakıştıramadığımız bu davranışlar karşısında ne söylesek boş…

Gerçekten sözün, kelamın anlamını yitirdiği deyim yerindeyse tükendiği noktadayız. Derdimizi kime anlatacağımızı da bilemiyoruz. Kime şikayet edeceğimizi de!

Gözünüz aydın diyorum bu tabloyu bekleyenlere. Ne mutlu sizlere. Her türlü tavizi vererek büyüttüğünüz bu varlıklar artık adeta bir neslin imha olmasına sebep oldu.

Yılların Avrupa ve Batı hayranlığının toplumu getirdiği nokta budur. Edep ve hayanın timsali nesillerden bugünlere geldik. Ahlaktan yoksun umumun namusuna göz diken Şeytanımsı varlıklar. Sessiz ve tepkisiz kalmak suretiyle hepimiz bu iğrenç tablodan dolayı sorumluyuz.

Ve en son yaşanan Domuz Oğlu Domuz diye nitelendireceğimiz insan görünümlü hayvanlardan bahsedeceğiz. Antalya’nın Serik ilçesinde hem de bir okulda İmandan ve Ahlaktan yoksun yetişmiş Vahşi Mahluklar Kutsal Kitabımız Kur-anı Kerimi ayaklar altına aldılar.

Evet var mı bu Alçaklığın üzerine söz söyleyecek olan?

Gözünüz aydın Anneler ve Babalar

Gözünüz Aydın Eğitimciler

Gözünüz Aydın Sözde Sanatçılar

Gözünüz Aydın Sözde Devlet Adamları

Gözünüz Aydın Sözde Siyasetçiler.

Bu pislikte hepinizin katkıları var. Elinize sağlık yıllardır el ele verip yetiştirdiğiniz Muaassır Medeniyet Seviyesi bu olsa gerek. Para ve Makam uğruna her türlü iğrençliği meşru görmenin bedelini bu toplum en ağır şekilde ödüyor.

Allah belanızı versin demek isterdim ama…

Zaten durum ortada!

Selam ve dua ile…

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com