Filistin Direnişi

Kayıt Tarihi: 16 October 2023 Yazar: Korkut Daban

Söze nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum! Ama bildiğim tek şey son bir haftada bir ömür boyu tanık olmadığım zulmü ve vahşete tanık oluyorum. Hep söyledik söylemeye de devam edeceğiz. KÜFÜR TEK MİLLETTİR!

Siyonist İtrail Terör Devleti 70 yılı aşkındır Filistin topraklarında başlatmış olduğu işgal ve soykırım vahşetine bir yenisini ekleyerek devam etmektedir. Hazin olan ise sözde Bir Leşmiş Milletler denen kurum başta olmak üzere diğer tüm dünya devletlerinin kör ve sağır bir turum sergilemeleridir.

Bizim için asıl önemli olan ise, İtrail denen Siyonist Azgın Azınlık Terör Devletine karşı İslam kimliği taşıyan Müslüman Toplumların ve Devletlerin duyarsız kalmasıdır. Keza bizim inancımız Kardeşlik üzerinedir.

Öyle ki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!

Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur!

Bizim İnanç dünyamızda buna benzer daha bir çok prensip başka bir deyişle kelam-ı kibar olduğunu biliyoruz. İtrailin 70 yıllık işgal ve soykırım saldırılarına karşılık ilk defa tepki veren Filistin Devletinin askeri kanadı Hamas’ın saldırılarına karşılık İtrail yine sivil asker gözetmeksizin vahşi saldırılarına bir yenisini ekledi.

Tüm bu vahşet yetmezmiş gibi Gazze başta olmak üzere Filistin Halkının yerleşim yerlerinin temel ihtiyacı olan Elektirik ve Su’yunu kesmekle yetinmeyip Temel Gıda’ya ulaşmalarının da önünü kesmiştir. Zulmün geldiği noktayı varın siz düşünün…

Gerek güzel ülkem Türkiye’de gerekse Dünya’nın bir çok coğrafyasında birkaç ağacı veya birkaç fok balığını dahi gündem yapan aşağılık ve alçak insanlık müsveddesi sözde sanatçı ve aydınların gıkı çıkmıyor.

Sözde İnsan Hakları Savunucuları ve Aktivistler nerelerdesiniz!!!

Adeta deve kuşu misali kafalarını kuma gömüyorlar. İtralin zulmü altında can veren henüz yaşını doldurmamış çocuklar, kadınlar ve yaşlılar can verirken Dünya Sağıra yatıyor. İşin kötüsü ise bu alçak ve adaletsiz savaşta Filistin ve Hamas’ı suyçlayacak kadar adi ve alçaklar var aramızda.

Kökü ve meşrebi belli olmayan insanlıktan nasibini almamış bir kısım Bas İt’ler ise hala Araplar bizi sırtımızdan vurdu diye 100 yıl öncesinin İngiliz Ajan siyaseti yapıyorlar. Dünün hainleri bugünün sözde siyasetçi, sözde yazarları ve sözde aydınları kisvesine bürünmüşler.

İngilizlerin yazdığı tarih kitapları ile büyüyen bir nesil ise bu yalanları bilmeden konuşup kirli bir propagandanın aleti oluyorlar. Osmanlının son dönemlerinde birçok savaşta ve son olarak Çanakkale de binlerce Filistin Halep ve Kerküklü şehitlerin kabirlerinden habersizler.

Her dem söyledik söylemeye devam edeceğiz. Küfür ehlinin Haçlı Zihniyeti kıyamete dek devam edecek. Kılıç ile başlayıp Tankla Tüfek ile devam eden haçlı saldırıları Ümmeti yıkmaya yetmedi. Bu nedenle artık çok daha farklı yöntemleri kullanacaklar.

Bizim için önemli olan ise Haçlı Seferlerine karşı top yekün mücadelede tek yürek olmak. Savaşta dahi Adaleti tavsiye eden bir inancın mensupları olarak bu haksızlığı tüm dünyaya haykırmak olacaktır.

Artık Cihat farklı şekillerde yapılmaktadır. Bu bir Konvansiyonel çatışmadan daha önemli bir hal almıştır. Özgür Filistin için her Müslüman sorumluluk ve inisiyatif almalıdır. Sizler sıcak yuvalarınızda çocuklarınızla muhabbet içerisinde yaşarken Filistin’de dakikada onlarca Aile İtralin vahşi saldırıları nedeniyle katloluyor.

Vallahi de Billahi de sorumluyuz. Hesap günü mutlak surette bizlere sessiz kaldığımız bu zulmün hesabı sorulacak. Bu nedenle Allah yolunda atılan her adımın, yapılan her infakın ve söylenen her kelamın müspet manada bir karşılığı olacaktır.

Gün muhasebe yapma günü değildir. Göğsü İman dolu bir milletin karşısında Silahlarla Donatılmış hiçbir ordunun şansı olamaz. Hamas’ın son AKSA TUFANI Harekatı bizlere göstermiştir.

Ne demişti merhum Necmettin ERBAKAN Hocamız; İMAN VARSA İMKAN VARDIR!

Bugün Gazze’nin Onurlu Ordusu İman ile çıkmış olduğu bu yolda inşallah muvaffak olacaktır. Eğer En Sevgilimiz H.Z Muhammed S.A.V yaşıyor olsaydı bugün ne derdi ve hangi tarafı tutardı?

Bu size bize hepimize Zor bir soru gelebilir. Bizim safımız Karınca misali İbrahim’in safıdır. Firavunun karşısında Musa’nın safıdır. Bu nedenle üstümüzdeki ölü toprağından kurtulmalıyız. Ağır bir uyku halindeyiz.

Gerçek şu ki, Müslüman Konfor Alanından çıkmadan Zalime korku salamaz. Bugün varlık ve şatafat içinde yaşayan insanlar olarak bir an durup düşününce İtralin gücünü nereden aldığını anlayabiliriz.

Bu vesileyle son bir haftadır şahadet şerbeti içen kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizler inanıyoruz ki onlar İnşaAllah Cennette Efendimize Komşudurlar. Filistin Halkına Rabbimden yardım ve şifa diliyorum.

Selam ve dua ile…   

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com