Zeydan Karalar’a rağmen başardılar

Kayıt Tarihi: 30 May 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Usta Gazeteci Rifat Söylemez, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını Adana özelinde değerlendirerek ’Akif Kemal Akay ve Soner Çetin, Zeydan Karalar’a rağmen Adana’da başarılı olmuşlardır.’ dedi.

Radto Çukurova'da haftanın 4 günü yaptığı programlar ile Adana gündemini değerlendiren Rifat Söylemez bugün yaptığı programda 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimleri Kemal Kılıçdaroğlu açısından Adana özelinde ele aldı. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın 4 yıldan bu yana Adanalılara hizmet etme noktasında başarısız kaldığı ve bu durumun seçimlere yansıdığını söyleyen Rifat Söylemez "CHP seçmeni bugüne kadar AKP'yi hep vatandaşları ötekileştirdiği konusunda eleştirir. Zeydan Karalar'ın yaptığı ayrımcılık öyle boyutlara ulaşmıştır ki AKP'yi mumla aratmıştır. 4 yıldan bu yana Adanalılara reva gördüğü beceriksiz yönetim sonucu Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da bir Mersin kadar fark atamamıştır. Allah'tan Adana'nın abisi Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Çukurova'nın gülen yüzü Soner Çetin varda Recep Tayyip Erdoğan Adana'da birinci çıkmamıştır. Zeydan beye rağmen alınan sonuçtan dolayı iki belediye başkanımızı da kutluyorum." şeklinde konuştu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com