Zeydan başkan yanlışından döndü

Kayıt Tarihi: 23 March 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana’nın yetiştirdiği önemli deprem bilimci Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Merkez Onur Kurulu üyesi Melih Baki, her defasında yok sayılarak Adana’da yapılan deprem konulu panellere davet edilmemişti. Kamuoyunun büyük tepkisiyle karşılaşan Zeydan Karalar bu yanlıştan dönerek bu akşam birlikte canlı yayına çıkacak.

CANLI YAYIN İPTAL EDİLDİ

Adana’da düzenlenen deprem çalıştayına davet edilmeyen Jeofizik Mühendisleri Odası Genel Merkez Onur Kurulu üyesi Melih Baki, bugün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la birlikte canlı yayına çıkacak.

Duyuru, Başkan Karalar’dan “Ekran başında buluşalım. Koza Tv, TV A ve 15 radyonun ortak yayınına Jeofizik Mühendisleri Odası Adana Şubesi Eski Başkanı, Jeofizik Yüksek Mühendisi Melih Baki ile birlikte konuk olacağım. 23 Mart Perşembe (Bugün) Saat: 20.00..” şeklinde geldi.

Haber portalımız başta olmak üzere Adana medyası bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanının tavrını eleştirmişti.

İkilinin birlikte çıkacağı bu canlı yayınla Zeydan Karalar önemli bir eksiği gidererek hatasından dönmüş olacak. Bizde aklın yolu bir diyerek hatasından dönme erdemini gösteren başkan Zeydan Karaları tebrik ediyoruz.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com