Söylemez: Zeydan başkan sende hiç Allah korkusu yok mu?

Kayıt Tarihi: 20 June 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Zeydan Karalar’ın menzile yürüyüşünde bir katkı koyun yada Mert Karalar sizi sevsin yılda 6 milyonu cebinize koyarsınız diyen Rifat Söylemez ’Zeydan bey işi o kadar abarttı ki Veysi Fidan kardeşi her ay Adana’ya gelme zahmetinde bulunmasın diye anket işini artık yıllık veriyor.’ dedi.

Kilithaber.com / Özel

Hazırladığı manipülatif anket sonuçlarıyla kamuoyunu yanılttığı ulusal basına yansıyan Veysi Fidan'ın sahibi olduğu Yöneylem Araştırma firmasının Zeydan Karalar'ın başkanlığında Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yıllık yaklaşık 6,5 milyon TL fatura kestiğini söyleyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Zeydan Karalar'ın menzile yürüyüşünde bir katkı koyun yada Mert Karalar sizi sevsin yılda 6 milyonu cebinize koyarsınız. Zeydan bey işi o kadar abarttı ki Veysi Fidan kardeşi her ay Adana'ya gelme zahmetinde bulunmasın diye anket işini artık yıllık veriyor. Zeydan Karalar sizde hiç Allah korkusu var mi? Vicdan var mi? Allah korkusu olan vicdanı olan tüyü bitmemiş yetimin parasını her yıl Veysi Fidan'ın sahibi olduğu Yöneylem anket firmasına peşkeş çektirmez hortumlatmaz. 2019 seçimlerinin son gününde sözleşme imzalanır mı? Veysi Fidan'ın Yöneylem firmasına ödenmesi gereken parayı Akif Kemal Akay'ın kucağına bırakmaya utan madın mı? Zeydan bey Yöneylem Firmasina nasıl 6.5 milyonu hortumlattın çık açıkla!" yorumunda bulundu.

AYRANIN YOK İÇMEYE YANDAŞINA PARA AKTARIYORSUN

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde işçinin emekçinin parasını ödemek için borçlanma talep edip sonrasında gerek olmamasına rağmen yandaşlarına ve kandaşlarına para aktarmak için iş üretiyorsun diyen Rifat Söylemez "Ayranın yok içmeye kamunun parasıyla yine bir kandaşına, yandaşına iş üretiyorsun. Hiç gerek olmamasına rağmen Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nın orta refüjündeki korkulukları söküp yenilerini yaptırıyorsun. Adana Emniyeti hırsızlık şubesine çağrımdır sökülen demirleri arayıp bulsunlar. Buradan Zeydan başkana soruyorum. Bu işi hangi yandaşına yaptırdın? Adana Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ne kadar para aktardın? Eski sökülen demirlere ne oldu?" şeklinde konuştu.

SİNEK İLACINDA PİS KOKULAR GELİYOR

Ankara'da sinek ilacı sıkılması sonucu 2 kişinin ölümüne sebep olan firma ile Adana'da ki ihaleyi alan firma hakkında konuşan Söylemez "Buradan Zeydan Karalar'a soruyorum. Ankara'da 2 kişinin ölümüne sebep olan sinekle mücadele ilacını üreten firma yetkilileri ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ihalesini alan firma yetkililerinin arasında akrabalık bağı var mı?" dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com