Söylemez: Mürüvet Sızlı Eylül Ajans’ın sahibinden daire aldın mı?

Kayıt Tarihi: 03 April 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Gazeteci Rifat Söylemez ’Adana Büyükşehir Belediyesi’nde Zeydan Karalar ailesinin CEO’su Mürüvet Sızlı Eylül Ajans’ın sahibi Cem Oğulhan’dan daire aldınız mı? Bu daire için ödeme yaptıysanız banka dekontlarını kamuoyuyla paylaşın.’ dedi.

Adana Büyükşehşir Belediyesi'ndeki yaşanan haksızlık, hukuksuzluk ve kamu malını zarara uğratma olaylarını Adana kamuoyunun bilgisine sunan usta Gazete Rifat Söylemez Radyo Çukurova'da bugün yaptığı programda "Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Zeydan Karalar ailesinin CEO'su Mürüvvet Sızlı Eylül Ajans'ın sahibi Cem Oğulhan'dan daire aldınız mı? Bu daire için ödeme yaptıysanız banka dekontlarını kamuoyuyla paylaşın. Yani bunları söylüyorum diye ben CHP düşmanı değilim. CHP'ye asıl zarar verenler bu vurgun ve talan şebekesidir. Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Mert Karalar, resmi olmasada genel sekreter Türkan Eşli, Mürüvet Sızlı, Reklamcısı Cem Oğulhan'dır. Bunları anlatmak yerine size alkış mı tutayım." şeklinde konuştu.

KONUŞMALARIM PANİK YARATMIŞ İHALE HAZIRLIĞI BAŞLAMIŞ

Kent Mobilyaları ihalesinin süresi bitmesine rağmen ecri misil yöntemiyle Cem Oğulhan'ın sahibi olduğu Eylül Ajans üzerinden bilboardların satılmasını ifşa eden Rifat Söylemez "Aile bireylerinin karıştığı bir olayda kamu zarara uğratılıyor. Daha bundan açık ne söylenebilir. Karma ile yapılan ihale bitmiş. Kent Mobilyaları ihalesini yenilemek yerine işgaliye ücretiyle Eylül Ajans dolayısıyla kendi yandaşların zengin ediliyor. Konuşmalarımdan sonra biraz telaş olmuş. Kent Mobilyaları için yeni yeni ihale hazırlığı başlamış. İhaleyi yapmak için hesap adamı Zeydan beyin önündeki evrakı imzalaması lazım." dedi.

İŞTE O KONUŞMA

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com