Söylemez: Anketçilerin kazandığı avanta paraların hesabı sorulmalıdır

Kayıt Tarihi: 22 May 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Seçim sonrası gözler anket firmalarına yöneldi. Zeydan Karalar ile yakın ilişkisi olan Yöneylem Araştırma firmasının Kemal Kılıçdaroğlu’na yanlış bilgi akışı sağladığı iddiası üzerine konuşan gazeteci Rifat Söylemez ’İçişleri Bakanlığı yetkililerinin 28 Mayıs seçimleri sonrası bütün belediyeleri finanse ettikleri anket firmaları üzerine incelemesi lazım!’ dedi.

HAYALİ ANKET RAKAMLARIYLA SONER ÇETİN'İN ÖNÜ KESİLMİŞTİR

14 Mayıs seçimleri sonrası ulusal medyanın da gündeminde yer alan sonuçları manipüle eden anket firmaları İçişleri Bakanalığı yetkilileri tarafından incelenmesi lazım diyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Zeydan başkanın Seyhan Belediyesi'ni yönettiği dönemde Veysi Fidan'ın nasıl faturalar kestiğini söylemedim mi? Eğer Veysi Fidan ve onun yarattığı anket kumpasları ve fırıldaklıkları olmasaydı bugün Zeydan Karalar asla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olamazdı. Onunla bir ekip oldular. Hayali anket verilerini Ankara'ya götürdüler. Sahte anket rakamlarıyla Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i saf dışı ettiler. İçişleri Bakanlığı yetkililerinin 28 Mayıs seçimleri sonrası bütün belediyeleri finanse ettikleri anket firmaları üzerine incelemesi lazım! Anket firmalarının avanta kazandığı paraların hesabı sorulmalıdır." dedi.

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir seçildiği günden bu yana dokunmadığı insan kalmadı diyen Rifat Söylemez "Zeydan başkan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir gibi seçildiğin günden bu yana Adanalılara hizmet etmiş olsaydın muhtarlara siyasi rüşvet teklifinde bulunmak zorunda kalmazdın. Bak Kocaispir'e her yaştan, her cinsiyetten ve her türlü siyasi geçmişe sahip olan insanlara öyle dokunmuş ki Yüreğir'in içinden çıkan sana ve CHP Adana 1. sıra milletvekili Orhan Sümer'in sahada olduğu bir seçimde Recep Tayyip Erdoğan'a seçim zaferi yaşattı. Ne ekersen onu biçersin! " şeklinde konuştu.

KAZIM ÖZGAN DERHAL KAPI ÖNÜNE KOYULMALIDIR

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın vefatı sonrası cenazesine katılmayıp, sosyal medya hesabı üzerinden üzüntüsünü dile getiren bir paylaşımda bulunmayan atanmış Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a yüklenen Rifat Söylemez "İnsanda biraz ahde vefa olur Kazım Özgan! Seçimde yarışıp kaybettiğin Kozan'ın sevilen ismi Nihat Atlı'nın cenazesine katılmamak ta ne oluyor? Bu kin ve nefret sana kazandırmaz. Bugün Ak Parti sana tekrar kapılarını açmış ise Nihat Atlı başkanın başına gelen hukuk sorunu sebebiyledir. Buradan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay'a sesleniyorum Cumhur İttifakı ruhuna leke süren Kazım özgan'ı derhal kapı dışarı ediniz." yorumunda bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com