Şimşekler Grubu taraftar derneği başkanları Efsane Radyo’nun konuğu oldu

Kayıt Tarihi: 20 September 2023 Kategori: Spor, Şehir: Adana

Adana Demirspor ile özdeşleşmiş Şimşekler Gurubu taraftar derneği başkanları Telat Şahin ve Adem Tel, Efsane Radyo’da yayınlanan Efsane Futbol programında gazeteci Ergün Kara’nın sorularını yanıtladılar.

Sigarayı alkolü sevdiğin kadar Adana Demirspor kulübünü de seveceksiniz diyen Şimşekler Gurubu taraftar lideri Telat Şahin "En az konuştuğumuz konu taraftar eksikleri en fazla konuştuğumuz konu kulüp yöneticileri teknik direk ve oyuncular. Taraftara düşen görev kulübe destek olmaktır. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Yılın transferi Demirspor taraftari olsun. Sahada verdiğimiz destekler ile rakip takımları bunalttık ve skoru lehimize çevirdik. Kendi performansımız yükselirse takımda bundan etkilenir. Amatör ruhumuzu kaybetmemeliyiz. Bizim görevimiz futbolculara sahip çıkıp onlara moral verip sahada en iyi performansı göstermesini sağlamaktır. Sigarayı alkolü sevdiğin kadar Adana Demirspor kulübünü de seveceksin. Onlara gelince para bulacaksın Adana Demirspor a gelince bahane uretiyorsan kusura bakma bana inandırıcı gelmiyor sizin sevginiz." şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADA ÇAMUR ATANLAR DEĞİL GERÇEK TARAFTAR BİZLERİZ

100 yıllık kulüpler nasıl mazisine sahip çıkıyorsa bizim de Adana Demirspor mazisine sahip çıkmamaız gerekli diyen Şimşekler Gurubu taraftar lideri Adem Tel "Maç oynanırken stadı erken terk etme nedir ya. Bizim böyle bir kültürümüz yok. 600-700 tane gelmeyen oluyor. Gerekirse kombine iptallerine bile gidilmelidir. Maç seçme nedir? Stadın yeri, atmosferi ve ambiansı çok kötü. Maalesef bu stad yapılırken bizim fikrimiz alınmadı. Konya ve Galatasaray in stadı gibi yapılsa çok güzel olurdu. 100 yıllık kulüpler mazisini yaşatmak için sahip çıkıyor. Bizde kulübümüzü demiryolu işçilerinin kurduğunu Muharrem Gülergin ruhunu unutmamalıyız. Yeniliğe açık ama nereden geldiğimizi unutmayan bir kulüp olmalıyız. Biz öyle bir taraftar grubuyuz ki zamanında Tarsus maçı oynuyoruz takım 5 gol yemiş. Taraftarlar öyle bir destek verip tezahürat yapınca rakip takıma galibiyetin tadını bile yaşatmadı. Son dönemde sosyal medya hesapları üzerinden başkanı, kulübü, teknik direktörü ve oyuncuları eleştiren bir grup çıktı. Bunlar gerçek taraftar değildir. Başkana futbolculara kulübe sahip çıkmalıyız. Biz ne günlerden geliyoruz. Bugün takim 3. lige düşse sosyal medyada çamur atan olmayacak yine biz olacağız." yorumunda bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com