Sarıçam’ın mimarı başkan Bilal Uludağ, Adana seni Büyükşehir için çağırıyor!

Kayıt Tarihi: 07 December 2023 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

Görev yaptığı 9,5 yılda Sarıçam’ın çehresini değiştiren başkan Bilal Uludağ’ı yaklaşan seçimler öncesi kaleme aldık. İşte başkan Uludağ’ın vatandaşlarda bıraktığı hissiyat;

2014 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı olarak girdiği yarışta mevcuttaki belediye başkanına çok büyük bir fark atarak seçimi kazanan başkan Bilal Uludağ o zamandan bu yana bir başarı hikâyesi yazarak tüm Adanalıların gönlünde taht kurdu.

Göreve geldiğinde köy hüviyetinde olan Sarıçam İlçesi için yetkili bakanlıklar ile kurduğu samimi diyaloglar ile iktidarın gücünü Sarıçam’a taşıdı.

Yeni yapılan stadyumun ve Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin Sarıçam’a yapılmasıyla ilçe Adana’nın parlayan yıldızı oldu.

Parti ayrımı yapmadan tüm vatandaşlara eşit hizmet üretmesi onu diğer siyasetçilerden ayıran en büyük özelliği oldu.

Mütevazı duruşu, tebessüm eden gülen yüzü ve ihtiyaç sahipleri için yaptığı birbirinden kıymetli destekler ile gönüllere dokundu. Bu karakteri de onu girdiği tüm seçimlerde zaferler kazanmasına neden oldu.

Mahalle ayrımı yapmadan hepsi için ihtiyaçlarına binaen ayrı ayrı ürettiği hizmetleri, bugün herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Sarıçam’ı spor kenti, kültür kenti, öğrenci kenti ve tarım kenti haline büründüren başkan Uludağ, Parklar, kültür merkezleri, kütüphaneler, çay evleri ve sosyal donatı alanları yaparak geçmişin eksiklerini tamamladı. İlçede yaşayan vatandaşlar eğlenmek için artık çarşıya veya diğer ilçelere gitme ihtiyacı duymuyor.

Sarıçamlı hemşerilerini düğünde, bayramda ve cenazede yalnız bırakmayan başkan Bilal Uludağ, artık Adana’nın diğer ilçelerinde yaşayan vatandaşların sesini duy!

Ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katıl.

Hedef ve ideallerini artık tüm Adana ile buluşturma vakti.

Halk seni çağırıyor.

Bu sese kulak ver Bilal Başkan!

Artık yeni bir başarı hikâyesi yazma zamanı…

Kaynak: Kilithaber.com

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com