Rüşveti Verenler Nerede?

Kayıt Tarihi: 16 October 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Geçtiğimiz günlere damgasını vuran Seyhan ve Çukurova Belediyelerine yapılan imar ve yolsuzluk operasyonu sonrası konuşan Rifat Söylemez ’Rüşveti aldığını iddia ettikleriniz cezaevinde, peki rüşveti verenler nerede?’ diye sordu.

Uzun bir aranın ardından mikrofonların başına geçen usta gazeteci Rifat Söylemez Efsane Radyo'daki bugünkü programında Seyhan ve Çukurova Belediyelerine yapılan operasyonları konu aldı.

GEÇ KALINMIŞ BİR OPERASYON

Bu işten akıl almaz rantlar elde eden, müteahhitlik sektöründe haksız rekabetinde bir şekilde önünü açan rüşvetçi müteahhitler nerede? diye soran gazeteci Rifat Söylemez "Tutuklu sayısı 13 diye biliyoruz. İçlerinde Çukurova Belediyesi eski başkan yardımcısı Ali Arslanlıoğlu, emekli Hasan Uzun, şirketlerde vasıfsız çalışan elemanlar da var. Görevi başındaki imar müdürlüğünden hiç kimse yok. Hani operasyonun adı imar ve rüşvet operasyonuydu. Operasyonu eleştirmiyorum. Doğru bir operasyon. Geç kalınmış bir operasyon. Rüşveti aldıkları iddia edilenler cezaevinde, peki rüşveti verenler nerede? Bu işten kendine menfaat sağlayanlar nerede? Diyelim ki Adana'da 2 bin metrekare inşaat yapması gerekirken 6 bin metrekare inşaat yapan, 8 kat olması gerekirken 12 katı diken ve bu işten akıl almaz rantlar elde eden, müteahhitlik sektöründe haksız rekabetinde bir şekilde önünü açan rüşvetçi müteahhitler nerede? Bu hormonlu binalar tespit edildiyse bunu herhalde belediyede tutukladığınız veya gözaltına aldığınız çalışanlar yapmadı. Müteahhitler yaptı. Hepsinin adı da emniyetin elindedir. Rüşveti aldın. Kimden aldın? Sarı çizmeli Mehmet Ağa'dan mı aldın? Bu 62 bina kime ait? İzzet Oklu nerede? Biri bana anlatsın." yorumunda bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com