Rifat Söyleömez: Pazar sabahı bilboardları ATATÜRK ile donat

Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Gazeteci Rifat Söylemez ’Zeydan başkan seçim yasakları başlamasıyla bilboardlardaki tüm afişleri sök. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle tüm Adana’yı en güzel Atatürk resimleriyle donat dedi.

Seçimler yaklaşırken yasakların yürürlüğe girmesine sayılı günler kaldı. Usta gazeteci Rifat Söylemez Radyo Çukurova'da bugün yaptığı programda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a çağrıda bulunarak "Tüm bilboardları işgal eden siyasi partilerin reklamları yasaklar başlamasıyla kaldırılsın. Zeydan başkan onların yerine Ateş İlyas Başsoy'un tezgahına düşmeden 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle en güzel ATATÜRK resimleriyle tüm Adana'yı donat." dedi.

CHP'NİN ADANA'DAKİ BAŞARISINDA EN SON PAY SAHİBİ OLACAK KİŞİ ZEYDAN KARALARDIR

Seçim sonuçları açıklandığında Adana özelinde CHP'nin başarısını sahiplenmesi gereken en son kişinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olduğunu söyleyen Rifat Söylemez "Seçim gecesi Adana'da CHP en yüksek oyu alarak birinci parti olacaktır. Buradan uyarıyorum Zeydan başkan CHP'nin Adana'daki seçim başarsını sahiplenmesi gerek en son kişi sensin. Seyhan Belediye Başkanı Adana'nın abisi Akif Kemal Akay derseniz olur. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin derseniz olur. Fakat sen gerek Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde gerekse de 4 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığın dönemde doğru bir başkanlık yapmadın. Hakkında çıkan adrese teslim ihaleler, yolsuzluk dosyaları ve kamuyu zarara uğratma iddiaları oldu. Adana için üretmen gereken hizmetler yerine sen sadece hayali ödemelerle kendi pr çalışmalarını yaptın." şeklinde konuştu.

BİLBOARDLARIN İHALESİ NEDEN HALA ONAYLANMADI?

2,5 yıldır yapılmayan kent mobilyaları (bilboard) ihalesi geçtiğimiz ay yapılmasına rağmen ihaleyi kazanan firmaya hala bilboardların teslim edilmediğini söyleyen Rifat Söylemez "Zeydan başkan bilboardların ihalesini hala onaylamamışsın. Neden? Çünkü vurgun ortaya çıkacak. Şehmus Uçar bu konuyu dün mecliste gündeme getirdi. Yeni ihaleyi alan firma parayı yatırdı mı? dedi. Türkan Eşli imzalamaktan imtina ediyor deniliyor. Peki neden bunlar? Çünkü o ihaleyi alan firma parayı yatırdığı gün 2,5 yıllık hırsızlık ortaya çıkacak" dedi.

ÜZGÜNÜM SÜLEYMAN KOZUVA HER ZAMAN ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇEMEZ

Şakirpaşa Havalimanı için kapattırma çalışmaları yapan Kozuva Şirketlerinin Sahibi Süleyman Kozuva'ya yüklenen Söylemez "Kimileri yalakalık yapmak için Adana'ya ihanet edenlere ödül versede üzgünüm Süleyman Kozuva Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak! Cumhurbaşkanı adaylarının Adana'da yaptığı mitinglerde net konuştular. Şakirpaşa Havalimanı kapatılmayacak! Süleyman Kozuva her zaman atı alan Üsküdar'ı geçemez." dedi.

ADANA DEMİRSPOR BU AYIPTAN KURTULMALIDIR

Şehrimizin güzide kulübü olan Adana Demirspor'un formasına sponsor olan Kozuva firmasının reklamı kaldırılsın diyen Rifat Söylemez "Adanalılar şehrimize ihanet eden bir firmanın reklamını Adana Demirspor formasında görmek istemiyor. Murat Sancak başkan o kutsal formaya sponsor olacak bu şehirde birçok marka var. Şakirpaşa Havalimanı kapatılsın diye çalışma yapan Kozuva şirketinin reklamı formamızda olamaz. Adanalıları bu ayıptan derhal kurtar." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com