Rifat Söylemez: Zeydan Karalar’ın Adana siyasetinde var olma şansı kalmamıştır

Kayıt Tarihi: 18 May 2023 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

14 Mayıs seçimleri sonrası Adana sonuçlarını değerlendiren Rifat Söylemez, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar için ’Adana siyasetinde var olma şansı kalmamıştır’ dedi.

Türkiye seçim sonuçlarının değerlendirmesini yapmaya devam ederken usta gazeteci Rifat Söylemez'de Radyo Çukurova'daki programında seçim sonuçlarını Adana özelinde ele aldı. Zeydan Karalar'ın muhtarları arayarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun oylarını yükseltme karşılığında çocuklarını işe alma vaadini ve Zeydan beyin Adana siyasetinde artık var olamayacağını söyledi.

ZEYDAN KARALAR KURDUĞU FABRİKALARIN BAŞINA GEÇER

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesi Zeydan Karalar'ı değerlendiren Söylemez "28 Mayıs seçimlerinin sonuçları ne olursa olsun 14 Mayısta yapılan seçimlerin sonuçlarına göre Zeydan beyin Adana siyasetinde var olma şansı kalmamıştır. Zeydan Karalar'da artık kurduğu fabrikaların başına geçer." dedi.

ADANA'YA HİZMET ETSEYDİN SİYASİ RÜŞVETE GEREK KALMAZDI

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay ve MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'nın ortaya çıkardığı, Zeydan Karalar'ın muhtarları arayarak 14 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'na çıkan oyları artırmaları halinde çocuklarını işe alma vaadi sonrası konuşan Rifat Söylemez "Zeydan başkan 4 yıl boyunca Adana'ya adam akıllı hizmet etseydin muhtarları arayıp 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyunu yükseltme karşılığı çocuklarını işe alma vaadinde bulunmazdın. Ama merak etme seçimin ilk turda bitmeyeceğine iddiaya girdiğin için sende Beymen'den takım elbise kazandın. Senin bile ilk turda kazanamayacağına olan inancın emir erin olan CHP örgütünü de tetikleyince sonuç kaçınılmaz oldu. " dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com