Rifat Söylemez, Pazartesi Günü Zeydan Başkana ne cevap verecek?

Kayıt Tarihi: 11 March 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Usta Gazeteci Rifat Söylemez’in Adana gündemine taşıdığı sinekle mücadele altında adrese teslim bir ihale var diyerek cumhuriyet savcılarını göreve davet etmesi üzerine ABB Başkanı Zeydan Karalar, adliyeye giderek ifade vermişti. Şimdi bütün gözler Pazartesi günü yapılacak olan Radyo Çukurova yayınında olacak.

Radyo Çukurova'da Pazartesi-Salı-Perşembe ve Cuma Günleri saat 11'de yaptığı programlar ile kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olan usta gazeteci Rifat Söylemez geçtiğimiz hafta Adana kamuoyuyla paylaştığı adrese teslim sinekle mücadele ihalesi yapılıyor söylemi sonrası savcıları göreve çağırmıştı.

Bu iddialar karşısında harekete geçen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar adliyeye giderek savcı karşısında soruşturulma talebinde bulunmuştu. Çıkışta ise basın mensuplarının karşısına geçerek sinekle mücadele ihalesini gündeme getiren Rifat Söylemez'e iddialarını ispatla demişti.

Rifat Söylemez'de "Sinekten Yağ Çıkarma Tezgahını Belgeleriyle Anlatacağım" paylaşımında bulunarak Pazartesi günü saat 11'de tüm Adana kamuoyunu radyoları başında ve internet üzerinden yayını dinlemeye davet etti.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com