Rifat Söylemez: Kim bu şanslı 60 kişi!

Kayıt Tarihi: 02 May 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Yeni Adana İmar AŞ’nin sosyal konut yerine 60 adet lüks villa yaptığını söyleyen Riaft Söylemez ’Şanslı 60 kişi kim? İçlerinde Türkan Eşli, Mürüvet Sızlı, reklam Ajansları veya meclis üyeleri var mı? 60 lüks villa yapacağınıza 600 adet sosyal konut yapabilirsiniz.’ dedi.

ABB iştiraki olan Yeni Adana İmar AŞ'nin Kuzeytepe Villaları isimli projesini ve 60 talihlinin kim olduğunu işleyen usta Gazeteci Rifat Söylemez "Yaşanan ekonomik krizde asgari ücretli çalışanlar bırakın ev almayı kira ücretlerini bile ödeyemez hale gelmiştir. Böyle vahim bir durumda Yeni Adana İmar AŞ 60 adet ultra lüks villa yapacağına 600 adet sosyal konut üretmelidir." diyerek Zeydan başkanı eleştirdi.

ŞANSLI 60 KİŞİ KİM?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOKİ'yi eskisi gibi sosyal konut üreten bir mekanizmaya büründüreceğini söylemesi üzerine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a seslenen Rifat Söylemez "Zeydan başkan derhal ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söylemlerini örnek alarak ABB iştiraki olan Yeni Adana İmar AŞ'yi sosyal konut üreten bir yapıya büründür. Kuzeytepe Villaları isimli proje ile 60 tane ultra lüks villa üreteceğine asgari ücretlilerin de ev satın almasını sağlayacak projeler geliştir. O lüks villaları satacağınız 60 kişiyi derhal açıklayınız. 60 kişilik aile saadeti mi oluşturdun? O isimler arasında Türkan Eşli, Mürüvet Sızlı, reklam ajansları veya meclis üyeleri var mı? " şeklinde konuştu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com