Rıfat Söylemez: Helanın üzerine reklam yapandan ne hayır gelir

Kayıt Tarihi: 20 March 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Eral Okulları’nın bahçesine Adana Büyükşehir Belediyesi’nin koyduğu tuvaleti eleştiren gazeteci Rifat Söylemez ’Mert Karalar bu babanın helası anladık. Gözümüzün içine sokmana gerek yok’ dedi.

Usta gazeteci Adana'nın gündemini belirlemeye devam ediyor. Radyo Çukurova'da yaptığı programlar ile adından sıkça söz ettiren gazeteci Rifat Söylemez bu sefer Adana Büyükşehir Belediyesi'nin hela üzerine logosunu koyarak reklam yapmasını eleştirdi.

ALTI ÜSTÜ BİR TUVALET HİZMETİ

ABB Başkanı Zeydan Karalar'ın oğlu Mert Karalar'ın Eral Okulları'nın yönetimine girmesinden bu yana belediyenin tüm imkanlarını buraya seferber edilmesine değinen Rifat Söylemez "Yönetime girmenle önce okulun bahçesini asfaltlattın. Yetmedi Adana'nın her köşesine bilboardlar ile reklamla donattın. Buda yetmedi Adana Büyükşehir Belediyesi'nden okulun bahçesine hela koydurdun. Buraya kadar anladık ta kıytırıktan bir tuvaletin üstüne ABB logosu assan ne olacak. Altı üstü bir tuvalet hizmeti. Gözümüzün içine sokmanıza gerek yoktu. Bu tuvaleti görünce Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo filmi geldi aklıma. Maho ağanın tuvalet ile tanışma sahnesi gözümün önünde canlandı." şeklinde konuştu.

REKLAMLARA ÖDEDİĞİNİZ ÜCRET NE KADAR?

Yayında ayrıca Eral Okullarının şehrin her yanını donattığı reklamlar için ne kadar ücret ödediğini de soran Söylemez "2 haftayı geçkin bir zamandır yayında olan reklamların haftalık maliyeti 300-400 bin TL civarındadır. Ödediğiniz reklam bedelini sordum. Hiç cevap vermediniz. Ben her yayın sormaya devam edeceğim." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com