Rifat Söylemez: Adana Büyükşehir Belediyesi’nde hırsız var!

Kayıt Tarihi: 24 April 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Zeydan Karalar döneminde Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan haksızlık ve hukuksuzlukları gün yüzüne çıkaran usta gazeteci Rifat Söylemez ’Yaklaşık 2 yıldır ihalesiz şekilde bilboardlar talan ediliyor. Organize şekilde Adana Büyükşehir Belediyesi soyuluyor’ dedi.

Radyo Çukurova'daki programlarıyla kamunun malını peşkeş çekenleri gün yüzüne çıkaran Usta Gazeteci Rifat Söylemez bugünkü programında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Atanaz İnşaata 56 milyon liraya ihalesiz verilen yol işini ve yaklaşık 2 yıldır ihalesi yapılmadan ecri misil ile bilborardları işgal eden Eylül Ajansı ve buna göz yuman belediye bürokratlarını işledi.

MİLLET DEPREMLE MEŞGULKEN SEN 21-B İLE KİMİ ZENGİN EDİYORSUN?

Millet deprem felaketiyle uğraşıyorken çaldırmanın dışında Adana için ne yapıyorsun diye soran gazeteci Rifat Söylemez "Zeydan başkan mahallenden Serkan Hepsağ önce sana Öner Aka'yı daire başkanı getirdi. Sonrada Atanaz İnşaatı da müteahhit firma olarak getirdi. Kemal beyin 5'li çete dediğinden seninde Adana'da var. Millet depremle meşgulken Çukurova İlçesi Göl Mahallesi Gecekondu önleme bölgesini kapsayan yolun yapılması işi var. İşi ihaleye çıkarsan Türkiye'deki bütün firmalar açık ihalede kıran kırana teklifini yapar. En uygun fiyata alınarak Adana Büyükşehir Belediyesi kazanır. Peki sen ne yaptın Zeydan başkan! 56 milyon liralık işi 21 b usulü ile ihalesiz Atanaz İnşaata verdin. Seninle birlikte var olan bu şirkete Serkan Hepsağ aracılığı ile verdiğin işin miktarı 1 milyar TL'yi buldu mu?" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE HIRSIZLAR VAR!

2 yıldır ihalesi yapılmadan bilboardlar talan ediliyor diyerek Adana kamuoyunu bilgilendiren Rifat Söylemez "Zeydan başkan yaklaşık 2 yıldır bilboard ihalesi yapılmayarak kamunun malını çaldırıyorsun. Adana kamuoyunun dikkati bu yöne çekilince ihaleye çıkmak zorunda kalıyorsun. 26 Nisan'da yapılacak ihale bakalım kaç TL'ye yapılacak? Bugüne kadar ABB ne kadar zarara uğratılmış belli olacak. Ben hala inanmıyorum bu ihalenin yapılacağına. Zeydan başkan istese oğlu Mert Karalar istemez bu ihalenin yapılmasına. Kamunun parası Adana Büyükşehir Belediyesi yerine birilerinin cebine aktarılıyorsa bunun türkçedeki karşılığı hırsızlıktır. Bürokraside bu işlere göz yumanlar belli. Bu işin bürokratik ayağında Türkan Eşli var. Mert Karalar'ın kankası Eylül Ajansın sahibi Cem Oğulhan var. Ailenizin ceo su Mürüvet Sızlı var. Birde birlikte yargılandıkları Seyhan Belediyesi'nde Emlak müdürüydü Büyükşehire daire başkanı yaptığınız Turan var. " dedi.

İŞTE BUGÜNKÜ PROGRAMDA KONUŞULANLAR

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com