Remzi Oğuz Yılmaz: Bırakın 3. sırayı 6. sıradayım ben bile seçilebilirim

Kayıt Tarihi: 10 April 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

MHP Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy’un İYİ Parti 3. sıra Adana Milletvekili adayı Göktürk Boyvadaoğlu’nun seçilemeyecek yerden yazılarak ayıp edildiğini söylemesi üzerine Remzi Oğuz Yılmaz ’Bırakın 3. sırayı 6. sıradayım ben bile seçilebilirim.’ dedi.

Sitemize değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Remzi Oğuz Yılmaz partilerin milletvekili listesini değerlendirerek "Listeler açıklanmasıyla diğer partilerin listesine de baktım. Adana'nın ruhunu en güzel yansıtan liste İYİ Parti'nin listesidir. Özellikle rahmetli Alparslan Türkeş'in ilk milletvekiliğinin de Adana da başlaması ve rahmetlinin kızının da Adanayı tercih etmesi bizim partimiz açısından bir şereftir. Adanalılar da yıllar evvel Alparslan Türkeş'e gösterdiği hürmeti kızından esirgemeyecektir. Listenin diğer adayları da birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdır. Adana için hizmet aşkıyla yanan arkadaşlardır." dedi.

BIRAKIN GÖKTÜRK BEYİ 6. SIRADAYIM BEN BİLE SEÇİLEBİLİRİM

MHP Adana Milletvekili ve adayı Ayşe Sibel Ersoy'un editörümüz Recep Özcan'a verdiği demecinde İYİ parti Adana listesinin 3. sırasında yer alan eski il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun seçilemeyecek yere yazılmasının ona karşı ayıp olduğunu dile getirmesi üzerine konuşan Remzi Oğuz Yılmaz "Başka bir partide siyaset yapan politikacının İYİ parti adayı hakkında yorum yapmasını etik bulmuyorum. Kaldı ki Göktürk bey seçilemeyecek bir yerde değil aksine seçilebileceğine inanıyorum. Bırakın 3. sıradaki adayımız Göktürk beyi 6. sıradan ben bile seçilebileceğime inanıyorum. Adanalılar eskimiş yüzlerle artık siyaset sahnesinde karşılaşmak isytemiyor." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com