Özrün Kabahatinden Beter Zeydan Başkan!

Kayıt Tarihi: 11 June 2023 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, tokat atmadım deyip övünerek paylaştığı video başka bir skandalı beraberinde getirdi. Hakeret, tepeden bakan anlayış, azarlama, partilisini aşağılama ve daha birçok küçük düşürücü davranış... Videoda ne ararsan var.

Kilithaber.com / Özel

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası sandıklarda görevli Cumhuriyet Halk Partisi'ne mensup partililer ile Cuma günü Seyhan Oteli'nde bir araya geldi.

O toplantı esnasında partililerin telefon ile çektiği görüntüler paylaşıldı. Sosyal medya hesaplarındaki görüntüde Zeydan Karalar'ın kürsüye çağırdığı bir partiliye vurduğu görülüyordu. Bu görüntünün yanlış olduğunu duyurup farklı bir açıdan görüntü paylaşan başkan Karalar, videoyu paylaşan sitelerden özür bekledi.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Sözde tokat atmadığını ispatlamak için video paylaşan Zeydan Karalar bir şeyi atladığını unutuyor. Eskilerin bir sözü vardır "Şüyuu, vukuundan beter" diye tamda o cihette bir durum ortadadır. Partilisini hakir görerek azarlamak, tepeden bakan ve toplum önünde küçük görüp aşağılamak, yüksek sesle psikolojik şiddet uygulamak tokat atmaktan daha büyük bir ayıptır. Zeydan başkan belki tokat atmadın ama bütün salondakilere karşı Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş bir partiliyi küçük düşürdün.

ZEYDAN KARALAR'IN HAKARET İÇEREN VİDEOSU TIKLA İZLE

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com