Olmadı Zeydan Başkan!

Kayıt Tarihi: 31 January 2024 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

Cumhuriyet Halk Partisinin en başarılı belediye başkanlarının başında gelen Akif Kemal Akay’ı aday göstermeyerek çok yanlış yaptılar.

Göreve geldiği günden bu yana gençler için Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi "SEYTİM", İhtiyaç sahipleri için Seyhan Halk Kart uygulaması, 20 farklı alan ve 80 farklı branşta eğitim veren SEYMER, Bilgi Evleri, Kreşler, Kadınların sosyal ve ekonomik şartlarını güçlendirmek; psikolojik iyi oluşlarına yönelik çalışmalar yürütmek amacıyla Kadın Dayanışma Merkezi, Aş evleri, İhtiyaç Bankası, Engelli Hizmetleri, Çamaşırhane, Spor okulları, Özel Yetenek Kursları, Kompost Merkezi, Esnek Zemin Kaplaması Üretim Tesisi, Müzeler ve daha sayamadığımız birçok hizmeti Seyhanlı vatandaşların kullanımına sunan Akif Kemal Akay’a 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP tarafından aday gösterilmeyerek Zeydan Karalar, Burhanettin Bulut ve Özgür Özel yanlış yapmıştır.

Sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, hangi partiden aday olursa olsun seçimi kazanabilecek oy potansiyeline sahiptir. CHP Genel Merkezi böyle bir tutum sergileyerek hem Seyhan Belediye Başkanlığı seçiminde hem de Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde ayağına sıkmış oldu. Artık kartlar yeniden karılacak ve seçimin kaderi değişecektir. Bu saatten sonra Zeydan Karalar’ın seçimi kazanmak adına yaptığı hesaplar tutmayacak ve pirince giderken elindeki bulgurdan olduğuna şahitlik edecektir.

Akif Kemal Akay, yaşanan bu süreçte diğer siyasi partilerin kendisine teklif ettiği transfer tekliflerini elinin tersiyle itmişti.

Seyhan halkına böyle güzel hizmetler eden Akif Kemal Akay bu davranışı hak edecek bir tutum sergilememişti.

Kendisine yapılan bu ayıp sonrası gözler Akif başkana çevrildi.

Diğer siyasi partilerin tekliflerine ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu!

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com