Nihat Atlı’nın 7. Mevlid-i Şerifi Okundu

Kayıt Tarihi: 26 May 2023 Kategori: Yaşam, Şehir: Adana

18 Mayıs’ta hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı için düzenlenen 7. mevlit programı, Anka Müzikhol’de gerçekleştirilen mevlit törenine, siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler, Atlı’nın sevenleri ve Kozan halkı yoğun ilgi gösterdi.

Nihat Atlı, 18 Mayıs'ta kalp krizi geçirmesi nedeniyle kaldırıldığı hastanede vefat etmesinin ardından sevenlerini derin bir üzüntüye boğmuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı olarak uzun yıllar görev yapmış olan Atlı, Kozan'ın sevilen simalarından biriydi ve başarılı çalışmalarıyla tanınıyordu.

Anka Müzikhol'deki mevlit programı, Atlı'nın anısını yaşatma ve onu sevenlerin bir araya gelmesi amacıyla düzenlendi. Mevlid programına MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP eski İl Başkanı ve milletvekili adayı Mustafa İzgioğlu, milletvekili adayı Alev Ataş, MHP Kozan İlçe Başkan Vekili ve 2. Başkan Şerif Köşeli, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Bekir Erkek, Kozan Belediye Meclis Üyeleri, Kozan Ülkü Ocakları Başkanı Harun Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Süleyman Delibaş, Halk Bankası Bölge Müdürü Mustafa Atlı ve birçok mahalle muhtarı etkinliğe katılan isimler arasındaydı.

Ayrıca, Kozan Halk Bankası şubesi çalışanları, Atlı ailesi ve ülkücü camianın önde gelen isimleri de mevlit törenine katılarak Atlı ailesine taziyede bulundu. Atlı'yı seven yüzlerce insan okunan Kur'an-ı Kerim sonrasında dualar etti.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com