MHP’li Ersoy: Göktürk beyi seçilemeyecek yere yazarak ayıp ettiler

Kayıt Tarihi: 10 April 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Milliyetçi Hareket Partisi Adana milletvekili ve adayı Ayşe Sibel Ersoy, ’İYİ parti listesinin 3. sırasına yazılan eski il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’nu seçilemeyecek yere yazarak ayıp ettiler’ dedi.

Kilithaber.com / Özel Haber

Milletvekili listelerinin Yüksek Seçim Kurulana teslim edilmesinin ardından partilerin vekil adayları kesinleşti. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi listeleri değerlendiren Ayşe Sibel Ersoy "Bu seçimin galibi Milliyetçi Hareket Partisi özelinde Cumhur İttifakı olacaktır. Sahada yapacağımız çalışmalarımız ile dokunmadık insanımızı bırakmayacağız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçtirmek için, MHP'yi Türkiye'de en başarılı sonuçlar aldırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.

BABASININ SOYİSMİ BİR YERE KADARDIR

İYİ Parti Adana listesinin en tepesine yazılan merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'i ve İYİ parti listesini değerlendiren Ersoy "Başbuğumuzun emaneti MHP'dir. Evlatları bu soy isim ile sadece siyasete malzeme yapılıyor. Ayrıca partide il başkanlığı yapmış teşkilatın içinden gelen Göktürk Boyvadooğlu'nu seçilmeyecek bir sıraya yazarak ayıp ettiler." dedi.

CHP HER ZAMANKİ GİBİ

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu çizginin dışına çıkarak dış güçler ve FETÖcüler ile kol kola seçimlere hazırlandıklarını söyleyen Ayşe Sibel Ersoy "Ülkemizin banisi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP maalesef o çizgide kalmadı. Seçimleri kazanmak adına her şeyi mübah sayarak dış güçler ve FETÖcüler ile kol kola girdiler. CHP'de değişen bir şey yok, her zamanki gibi... Adana özelinde ve ülke genelinde hüsrana uğrayacaklar. Halkımız bunların yanlışlarını görmekte ve gereken uyarıyı sandıkta kendilerine göstereceklerdir." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com