Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ERASMUS+ misafirlerini ağırladı

Kayıt Tarihi: 28 March 2022 Kategori: Eğitim, Şehir: Adana

"Örgün Eğitimde Web Araçları ve Google Uygulamalarının Kullanımı" konulu ERASMUS+ projesinin Türkiye etabı, 7-11 Mart 2022 tarihleri arasında Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin ev sahipliğinde tamamlandı.

Almanya, Romanya ve İtalya'dan altısı öğretmen yirmi üçü öğrenci olmak üzere toplamda 29 misafirin ağırlandığı projede bir dizi eğitim etkinlikleri gerçekleştirildi.

Eğitim etkinliklerinin yanında ev sahibi okul tarafından misafir gruplara yönelik Adana, Tarsus, Kapadokya ve Antakya bölgelerine düzenlenen gezilerle ülkemizin tarihi ve kültürel mekanları tanıtıldı.

Misafir öğrenci ve öğretmenler, proje sürecinin kendileri için çok öğretici olduğunu, Türk insanının sıcakkanlı yaklaşımından ve konukseverliğinden çok etkilendiklerini, bu tecrübeyi yaşadıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğrencileri proje süresince misafir öğrencilerle eğitim faaliyetlerinde iş birliği yaptılar ve İngilizce pratiklerini geliştirme fırsatı buldular.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com