Evde Balık Kokusuna Son

Kayıt Tarihi: 25 November 2020 Kategori: Yaşam, Şehir: Adana

Adanalı esnaflardan Ömer Uğurlu 13 yıldır vatandaşların hizmetine sunduğu ‘Balıkçı Ömer’ adlı et, balık ve ızgara lokantasını yeni yerine taşıdı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Balıkçı Ömer’de isteyen balığını temizlettirip evinde yapabilecekken isteyen de ızgara, kızartma ve diğer pişirim çeşitlerinden dilediğini mekânda ustalara pişirttirebiliyor. Uygun fiyatlar ile yenilen leziz balık çeşitleri müşterileri memnun ediyor.

SİZ SEÇİN BALIKÇI ÖMER PİŞİRSİN

Balık çeşitleri olarak Levrek, Çupra, Barbun, Mercan, Gümüş, Karides, Kalamar, Somon, Çinekop, İstavrit, Mezgit, Dil Balığı, Kaya Levreği, Hamsi ve Alabalık başta olmak üzere birçok balık çeşidinin bulunduğu ‘Balıkçı Ömer’ adlı lokantada ayrıca Adana kebabı, kuşbaşı, ciğer ve tavuk çeşitleri özel soslar ile marine edilerek pişirimi yapılmaktadır.

Bu özel lezzetlerinin yanına müşterilerine özel olarak hazırladıkları meze çeşitleri, roka salatası, mevsim salatası ve soğan salatası ile damakları şenlendiriyor.

PİŞİRİM VE PAKET SERVİS ÜCRETSİZ

Pandemi döneminde sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arası müşterilerine hizmet veren Balıkçı Ömer ayrıca paket servis hizmeti ile vatandaşları mekâna kadar yormadan evlerine kadar siparişlerini çok hızlı bir şekilde ücretsiz gönderiyor.

HELAL KESİM VE HİJYEN ÖN PLANDA

Helal kesim ürünler, hijyen ve temizliğe edilen dikkat ile siz değerli halkımızın gönül rahatlığı ile tüketebileceği leziz et ve balık çeşitleri Balıkçı Ömer’de sizleri bekliyor.

İSTEYEN RAKISINI YANINDA GETİREBİLİR

Kovid-19 sürecinden sonra alkol hizmetine de başlayacak olan Balıkçı Ömer “İsteyen alkol ürünlerini yanında getirebilir isteyen de işletmemizdeki alkol ürünlerinden dilediğini alarak tüketebilir. Yaklaşık 100 kişinin bir arada olabileceği mekânda ayrıca aile salonu bulunmaktadır.” dedi.

LEZZETLERİMİZİN BİR KERE TADINA BAKAN VAZGEÇEMEDİ

Yaklaşık 13 yıldır balık pişirimi ve satışını yaptıklarını söyleyen işletme sahibi Ömer Uğurlu “Bizler 13 yıldır uzman kadromuz güler yüzlü personelimiz ile hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni yerimizde halkımıza hizmet edeceğiz. Halkımızın yoğun bir ilgisi var. Bize özel balık, et, ızgara çeşitleri ve meze çeşitlerimizin tadına henüz bakmayan tüm halkımızı davet ediyoruz. Bizim lezzetlerimizin bir kere tadına bakan asla bu lezzetlerden vazgeçmedi. ” diyerek tüm vatandaşları yeni yerlerine davet etti.

Balıkçı Ömer Gazipaşa Mahallesi Baraj Caddesi Balar Polis Merkezinin köşesindeki Özkösem Apartmanının altında hizmet vermektedir.

Sipariş için 0543 897 95 50 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com