ÇUDER 2021-2022 Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Kayıt Tarihi: 16 June 2022 Kategori: Eğitim, Şehir: Adana

Kısa adı ÇUDER olan Çukurova Uluslararası Öğrenci Derneğinin 2021-2022 Dönemi Mezuniyet Töreni Sarıçam Evliya Çelebi Turizm ve Otelcilik Lisesi Konferans Salonunda davetlilerin ve mezun öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Dünyanın farklı ülkelerinden ilimize Yüksek Öğretim eğitimi için gelen öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatlarının son günü olarak gördükleri Mezuniyet Töreni duygusal sahnelere ve renkli görüntülere sahne oldu.

Mezuniyet Töreninde selamlama konuşması yapan ÇUDER Dernek Başkanı İbrahim Tokgöz gençlerimizi tebrik ederek gelecek yaşamlarında başarılar diledi. Genç arkadaşlarımızın mezun olduktan sonra da misyonlarının olduğunu dile getiren İbrahim Tokgöz her öğrencinin ülkeleri ile Türkiye başta olmak üzere tüm dünya ülkeleri arasında bir köprü olma görevinin olduğunu dile getirdi.

Mezun öğrenciler adına birer konuşma yapan Afrikalı ve Asyalı öğrencilerin konuşmaları duygu yüklü sahnelerin yaşamasına vesile oldu. Mezun Öğrencilerin Türkiye'ye geldikleri ilk günden mezun oldukları tarihe kadar şahit oldukları güzel evsahipliğinden ve samimiyetlerinden dolayı Dernek Yönetimine şükranlarını dile getirdiler.

Mezuniyet Töreninde Yemenli bir öğrencinin okumuş olduğu "Yemen Türküsü" ve yine farklı coğrafyalardan gelen iki öğrencinin okumuş olduğu İlahi adeta Davetlilerin Gönüllerini fethetti.

Son olarak Mezun olan öğrencilere özel olarak hazırlanmış olan Diplomaların ve Plaketlerin yanı sıra hediye takdimi gerçekleştirildi. ÇUDER Aile Fotoğrafı ile program sona erdi.

 

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com