Böyle vurdum duymaz gazeteci görülmedi

Kayıt Tarihi: 18 December 2020 Kategori: Yaşam, Şehir: Aydın

Aydınlı gazeteci Emin Aydın, her gün binlerce vatandaşın geçtiği Adnan Menderes Bulvarı’nda maskesiz yürüyerek tedbirleri hiçe saydı. Gazetecinin vurdum duymaz hareketleri ise pes dedirtti.

Vatandaşları salgından korumak amacıyla ülke genelinde bir çok tedbir alındı. Bu tedbirlerden bir tanesi de maskesiz sokağa çıkmak kısıtlaması idi.

Her fırsatta devletten bürokratlarını küçük düşürmeye yönelik haberler yapan Emin Aydın, bu kez Aydın İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararları hiçe sayarak maske takmayıp sokağa çıktı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Adnan Menderes Bulvarında elindeki çanta ile bütün vatandaşların ve kendi sağlığını tehlikeye atarak kurallara uymayan dengesiz gazeteci Emin Aydın, vurdum duymazlığı an be an kameralara takıldı.

Kısıtlamaları hiçe sayan Gazeteci Aydın, vatandaşların gözünün içine baka baka maskesiz bulvarda yürüdü. Tedbirlere uymayan gazeteci Emin Aydın’a ceza yazılıp yazılmadığı ise merak konusu oldu.

İlçe Kaymakamlığını ve polisi göreve davet eden vatandaşlar, Emin Aydın’a maske takmadığı için gereken para cezasının uygulanmasını istedi.

 
Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com