Bilboard Hırsızlığına Valilik Soruşturması

Kayıt Tarihi: 13 June 2023 Kategori: Güncel,

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde bilboardlar 7 Ekim 2021 tarihinden bu yana Cem Oğulhan’ın sahibi olduğu Eylül Ajans tarafından ihalesiz olarak ecri misil karşılığında kullanılıyor diyen usta gazeteci Rifat Söylemez ’Yaptığımız yayınlar ses getirdi ve Adana Valiliği soruşturma başlatarak bilboard vurgunu üzerine gidiyor. Bende bilgi ve belgelerimi gereken merciler ile paylaştım.’ dedi.

Kilithaber.com / Özel

7 Ekim 2021 tarihinden bu yana ihale olmadan ecri misil karşılığı hoyratça kullanılan kent mobilyaları (bilboard) Adana Valiliği tarafından mercek altına alındı. 2,5 yıldan bu yana ecri misil ile ödenen para ve firmaların reklam vermek için ödediği paraları karşılaştırdığınızda Adana Büyükşehir Belediyesi'nin nasıl soyulduğunun ortaya çıkacağını söyleyen Rifat Söylemez "Aylardır konuştuğumuz bilborad soygunu için Adana Valiliği düğmeye bastı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin bilboard skandalı can yakacak. Türkan Eşli, Mürüvet Sızlı, Turan Yılmaz, Mert Karalar’ın kankası Cem Oğulhan... Bu isimleri sıkıntılı günler bekliyor." yorumunda bulundu.

SEÇİM ÖNCESİ İHALE NEDEN İPTAL EDİLDİ?

2,5 yıldan bu yana ihalesiz olarak kullanılan kent mobilyaları 15 milyon 750 bin TL bedelle 3 yıllığına Sezgi prodüksiyona verilmişti. 26 Nisan'da onaylanan ihaleyi, 9 Mayısta ihale kanunu işi yapma şartı taşımadığı gerekçesiyle ita amiri tarafından ihale fesih edildiğini söyleyen Rifat Söylemez "Kim bu ita amiri? Çok merak ediyorum. Tam da seçimler öncesi ihale fesih edilerek ecri misil karşılığında bilboardaların kullanımına devam ettirildi. Cem Oğulhan'ın sahibi olduğu Eylül Ajans ve saz arkadaşları hesap verecekler." şeklinde konuştu.

ZEYDAN BAŞKAN ACİLEN TATİLE ÇIKSIN!

Geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan bir videoda kendi partilisine salondaki yüzlerce kişinin önünde hakir görüp küçük düşüren Zeydan Karalar'ın acilen tatile çıkması gerektiğini söyleyen Rifat Söylemez "Zeydan Karalar'ın böyle asabi davranmasının ardında Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan soygun ve talan döneminin gerekli merciler tarafından soruşturulması, seçim sonuçları ve güvendiği ittifakların bozulması vardır. Zeydan başkan vatandaşlara karşı Mert ol! Fakat oğlun Mert Karalar gibi değil. Zeydan beyin acilen tatile çıkması gereklidir. Ne de olsa ihaleler oğlu Mert Karalar'ın ofisinde dağıtılmaya devam edecektir." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com