Başkan Mehmet Ay ve Başkan Kocaispir’in çabası takdire şayandır

Kayıt Tarihi: 30 May 2023 Kategori: Siyaset, Güncel, Şehir: Adana

Ak Parti Adana özelinde seçim sonuçlarını değerlendiren gazeteci Rifat Söylemez ’Bitti denilen partiyi ayağa kaldıran Mehmet Ay’ı ve tüm Adana’da yaptığı önemli seçim çalışmalarından dolayı Fatih Mehmet Kocaispir’i kutlarım.’ dedi.

Seçimler öncesi anket firmalarının Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ı çok düşük gösterdiği bir anda canla başla çalışan Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve sadece görev yeri olan Yüreğir'de değil tüm Adana'da ayak basmadığı yer bırakmayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bu seçimin galipleri arasındadır diyen usta gazeteci Rifat Söylemez "Zeydan Karalar'ın siyasi rüşvet ile muhtarlara baskı yaptığı, personeline oyunuzun resmini çekin bana gösterin demesine rağmen Ak Parti açısından alınan sonuç başarılıdır." dedi

ENKAZ DEVRALMIŞTI

Mehmet Ay, göreve geldiğinde küskünlerin olduğu, birlik ve bütünlüğün kaybolduğu bir il başkanlığı devraldı diyen Rifat Söylemez "Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay kim ne derse desin bu seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır. Milletvekilliğinde Adana'da birinci olmuştur. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise sadece 90 bin fark oluşmuştur. Bu farkında nasıl oluştuğu ortadadır. Göreve geldiğinde enkaz devralan Mehmet Ay bugün partisinin oyunu artırarak bu seçimin kazananı olmuştur." şeklinde konuştu.

BU SEÇİM BİR GALİBİ DE FATİH MEHMET KOCAİSPİR'DİR

Başkanlığını yaptığı Yüreğir'de CHP'nin ileri gelenleri olan Orhan Sümer ve Zeydan Karalar'a rağmen seçimde yüksek oy alan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in başarılı olduğunu söyleyen Rifat Söylemez "Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin! Yüreğir ilçesiyle bütünleşmiş CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a rağmen Yüreğir'de başarılı sonuç alan Fatih Mehmet Kocaispir'i kutluyorum. Kendisi sadece yönettiği Yüreğir'de değil tüm Adana'da seçim çalışmalarına katılarak üstün bir gayret göstermiştir. Başkan Kocaispir, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesinde büyük pay sahiplerinden biridir." yorumunda bulundu.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com