Başkan Cem Tutsoy: Ocağımızda yetişen gençlerimizi en güzel yerlerde göreceğiz

Kayıt Tarihi: 09 December 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, Ayfun Kaplan’ın sunduğu programda Efsane Radyo, Radyo Turan ve Radyo Efebey’in ortak canlı yayın konuğu oldu.

2022 yılının Şubat ayında Adana Ülkü Ocakları Başkanlığını devralan Cem Tutsoy görev yaptığı süre içersindeki faaliyetleri Efsane Radyo, Radyo Turan ve Radyo Efebey'in ortak canlı yayın kuşağında anlattı. Başkan Tutsoy "Ocağımızda yetişen gençlerimizi inşallah gelecekte en güzel mevki ve makamlarda göreceğiz. Tüm gençliğimizi ocağımıza davet ediyorum. Hepsini Başbuğumuzun dediği gibi 'Türk Bayrağı' olarak görüyoruz." dedi.

2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE

Moderatörlüğünü Ayfun Kaplan'ın yaptığı programda ’2023 Lider Ülke Türkiye’ hedefiyle gençlere verdikleri önem ve kıymeti vurgulayan başkan Cem Tutsoy "Gençlerimizin gelişimi için Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından yapay zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlanan #Odak2023 yazılımı, "Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi" #UoUZEM yazılımı ve Türk Büyükleri Okuma Serisi proje faaliyetleri yürütüyoruz." şeklinde konuştu

ÜCRETSİZ EĞİTİM İLE SINAVLARA HAZIRLIYORUZ

Dershanecilik kavramına yeni bir boyut kazandırarak ücretsiz eğitim sağladıklarını söyleyen Başkan Tutsoy "Fiziki dershaneciliği dijital ortama taşıdık. Canlı ders anlatımları, konu anlatımlı videolar ve online test imkanı ile öğrencilerimizi üniversite sınavına, KPSS sınavına ve LGS sınavına hazırlıyoruz. Bu imkanlardan ücretsiz bir şekilde tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz de faydalanabilmektedir. Bizim için bir genç bir gençtir. Kaybedecek hiç bir vatan evladımız yoktur. Genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın çok önem verdiği bu tarz eğitim programlarına illerimzdeki ve ilçelerimizdeki Ülkü Ocaklarından ulaşabilirler. " yorumunda bulundu.

GENÇLERİMİZİ EKRAN BAĞIMLILIĞNDAN KURTARMAK İSTİYORUZ

Gençler üzerindeki en büyük tehlikenin ekran bağımlılığı olduğunu vurgulayan başkan Cem Tutsoy "Gençlerimizi ekran bağımllığından kurtarmak istiyoruz. Ocaklarda eğitim bizim birinci vazifemizdir. Katılım gösteren dava arkadaşlarımıza kendi tarihimizin kahramanlarını tanıtıp öğretiyoruz. Yabancıların bizlere dayattığı hayal mahsülü karakterlerden uzak tutuyoruz. Türklük ve İslamiyet üzerine konferanslarımız var. Hem üniversite gençliğine hemde ilköğretim gençlerimizi sosyal aktiviteler ile kötü alışkanlıklardan arındırıyoruz. '1 çay koy Türk gençliği geliyor' projemizle ülkücü kardeşlerimizin ailelerini ziyarete gidiyoruz. Onlara Ülkü Ocaklarının faaliyetlerini anlatıyoruz. Çocukların gelişimi açısından yaptığımız bu davranış ile çok güzel geri dönüşler alıyoruz." dedi.

PERMA KÜLTÜR PROJESİ

Günümüzde tüketime dayalı bir hayat sürdürme alışkanlığı olan gençler hakkında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın tarımsal projesini anlatan başkan Cem Tutsoy "Gençlerimiz bir meyve veya sebzenin nasıl yetiştiğini maalesef bilmiyor. Genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin önderliğinde Perma kültür projemiz var. Ocağa gelen gençlere domates biber patlıcan vb sebzelerin nasıl yetiştirildiğini öğretiyoruz. Onları toprak ile buluşturuyoruz." diye konuştu.

KAAN TEKNOLOJİ KULÜBÜMÜZ GURURUMUZ OLDU

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Yerli ve Milli Üretimin gayesi ile Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde kurulan Adana Ülkü Ocakları KAAN Teknoloji Kulübü hakkında konuşan Başkan Cem Tutsoy "Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “İstikbal göklerdedir” şiarı, Türkiye’nin son yıllarda göklerde ses getiren son teknoloji ürünü İHA ve SİHA’larıyla ete – kemiğe büründü. Bizde Adana Ülkü Ocakları olarak Havacılık ve Uzay alanındaki mühendislik bölümlerinden oluşan öğrencileri KAAN teknoloji kulübünde buluşturduk. Katıldıkları Teknofest ve ODTÜ VTOL 2023 gibi yarışmalarda birçok başarı elde ettiler." dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com