Aytaç Durak’ın başına gelenler Zeydan Karalar’ın da mı kaderi olacak?

Kayıt Tarihi: 10 March 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Gazeteci Hüseyin Bayrak’tan Adana gündemini sarsacak tweet geldi! İmar Partisi iddiaları sonrası kendisini ihbar eden eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın görevden alınması örneğini vererek Zeydan Karalar’ın kendisini ihbar etmesi üzerine iki olayı birbirine benzetti.

Geçtiğimiz günlerde Usta gazeteci Rifat Söylemez'in Radyo Çukurova'daki programında 'Sinekle Mücadele İhalesi'nin adrese teslim bir ihale olduğunu iddia etmesi üzerine cumhuriyet savcılarını göreve davet etmişti.

Bu durum karşısında hakkındaki iddiaları değerlendiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar adliyeye giderek kendisini ve bellediyeyi ihber ederek ihalenin soruşturulmasını istedi.

AYTAÇ DURAK'IN BAŞINA GELENLER ZEYDAN KARALAR'IN BAŞINA GELİR Mİ?

Radyo Çukurova yorumcusu Gazeteci Hüseyin Bayrak attığı tweet ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Aytaç Durak'ın soruşturmanın selameti açısından görevden alınmasını hatırlatarak Zeydan Karalar'ın da başına görevden alma olayının gelebileceğini ima etti. İşte o tweet;

Zeydan Karalar'ın savcılığa gidip Belediyeyi soruşturun başvurusu, 2010'da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın imar partisi iddiaları ile ilgili Belediyenin soruşturulması için savcılığa suç duyurusu üzerine İçişleri Bakanlığı 3 gün sonra soruşturmanın selameti için Durak'ı görevden almasını aklıma getirdi.

dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com