Av. Veysel Susar Radyo Turan ve Radyo Çukurova’nın canlı yayın konuğu oldu

Kayıt Tarihi: 20 April 2023 Kategori: Siyaset, Şehir: Adana

Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkan Danışmanı Av. Veysel Susar, Radyo Turan ve Radyo Çukurova’nın ortak canlı yayın konuğu olarak önümüzdeki seçim atmosferini değerlendirdi.

2014 yılından bu yana MHP Yüreğir İlçe Başkan Vekilliği, yönetim kurulu üyeliği, Yüksek Seçim Kurulu Üyeliği, MHP İl Hukuk Kurulu Üyeliği ve Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görevler alan Yüreğir’in evladı Av. Veysel Susar Radyo Turan ve Radyo Çukurova’nın ortak canlı yayın konuğu oldu.

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN TALİMATLARIYLA KURULDU

Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkan Danışmanı Av. Veysel Susar kurum hakkında “Türk Hukuk Enstitüsü, 1977 yılında Başbuğ Alparslan Türkeş’in talimatlarıyla kurulmuş, hali hazırda aktif olarak çağlara damga vuran, Türk adalet anlayışına uygun bir sistem kurulması için Türk Hukuk sistemine katkıda bulunmayı şiar edinen bir sivil toplum kuruluşudur. Genel Başkanı Cemil Yavuz Aksu’dur. Kendisi Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Erzincan milletvekili adayıdır.” Dedi.

OYLAR BİZİM NAMUSUMUZDUR

14 Mayıs’ta yapılacak olan Türkiye Genel Seçimlerinde oyların güvenliğine değinen Av. Veysel Susar “Türk Hukuk Enstitüsü ve avukatlara çok büyük görev düşüyor. Oylar bizim namusumuzdur ve namusun bekçileri de o gün sandıklarda avukatlar olacaklar. Türk Hukuk Enstitüsü 81 vilayette çalışmalar yaparak çeşitli görevlendirmeler yaptı. Seçim günü hepimiz görevimizin başında olacağız.” Şeklinde konuştu.

BİRBİRİNDEN KIYMETLİ 15 ADAYIMIZ VAR

Partilerin listelerini YSK’ya teslim etmesiyle başlayan süreç artık kesinlik kazandı ve adaylar kesinleşti. MHP’nin Adana’daki adaylarına değinen Veysel Susar “15 tane birbirinden kıymetli adaylarımız var. Hepsi sahaya çıktı ve seçim çalışmalarını yapmaktadırlar. Çiçeği burnunda yeni göreve gelmiş il başkanımız Yusuf Kanlı ile birlikte çok uyumlu bir çalışma yapmaktadırlar. Ülkü Ocakları da ciddi manada sahada özveri ile çalışıyor. Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi hareket Partisi’ne ciddi bir teveccüh var. İnşallah bu iradeyi 14 Mayıs günü sandıklarda da göreceğiz.” Dedi.

AYYÜCE TÜRKEŞ İSMİ BEYHUDE BİR ÇABADIR.

İYİ Parti’nin milletvekili listelerinde Adana birinci sıraya Başbuğ Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş ismini yazmasını değerlendiren Susar “Çok üzülerek belirtmek istiyorum ki başbuğumuzun kızının İYİ Parti’ye gitmesi, başka partilere hizmet etmesi bizim için çok üzücü olmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Partimiz bu kadar çok Başbuğumuzun ailesini sahiplenmişken Ayyüce hanımın böyle bir davranış sergilemesi vatandaşlar tarafından antipatik bulunmuştur. Yani İYİ partinin bu çalışmaları beyhude bir çabanın ötesine geçmeyecektir.” Dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com