Adana’daki bilboard meselesi tam anlamıyla organize suç örgütüdür

Kayıt Tarihi: 28 March 2023 Kategori: Güncel,

Usta Gazeteci Rifat Söylemez haksız ve hukuksuz bir şekilde bilboard reklam panolarının kiralanması meselesine değinerek ’Cesaretinizden ötürü kutluyorum sizi Zeydan başkan, Türkan Eşli, Mürüvvet Sızlı ve Cem Oğulhan.’ dedi

Geçtiğimiz hafta işlemeye başladığı kent mobilyaları (bilboard reklamları) meselesinde açıkladığı bilgi ve belgelerle savcıları göreve çağıran Rifat Söylemez "Ecri misil sahtekarlığına imza atan Türkan Eşli'nin hala dışarıda gezmesine hayret ediyorum. Bilboard ihalesi yapılmadan reklam panoları yağmalanıyor. Bu çok büyük bir suçtur" dedi.

ZEYDAN BEYİ KORUYANLAR AKP'NİN ÖNDE GELEN İSİMLERİ

Seyhan ve Büyükşehir belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki haksız ve hukuksuzlukları CHP yönetimi değil maalesef AKP'nin önde gelen isimleri koruyor diyen Söylemez "Zeydan başkanı eleştirdim diye hemen troller devreye giriyor. Bunca haksız ve hukuksuz işler yapılırken susayım mı? İşte belgeleriyle hepsini açıklıyorum ve savcılarımızı göreve çağırıyorum. Zeydan beyi koruyanlar CHP'liler değil maalesef AKP'nin önde gelenleridir." şeklinde konuştu.

ADANALININ YILLIK KAYBI 10 MİLYON TL'DİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıllığına 30 milyon TL'ye ihaleye verdiği kent mobilyalarını (bilboard reklamları) örnek göstererek şuanda ihale yapılmadan ecri misil yöntemiyle bilboardların yağmalandığını söyleyen Rifat Söylemez "Adana'daki biboard meselesi tam anlamıyla organize suç örgütüdür. Adana'nın yıllık kaybı 10 milyon liradır. Bu parayı kimin cebine koyuyorsun Zeydan başkan? Cem Ogulhan'ın sahibi olduğu Eylül Ajans kim oluyarda bu panoları satabiliyor?" dedi.

BELEDİYEDEKİ ÇETEYE NEDEN DOKUNULMUYOR?

Adana Emniyetinin ve Cumhuriyet savcılarının uyuşturucuyla olan mücadelesini ve mafyayla olan mücadelesini öven Rifat Söylemez "Cesaretinizden ötürü kutluyorum sizi Zeydan başkan,Türkan Eşli, Mürüvvet Sızlı ve Cem Ogulhan. Uyuşturucuyla ve mafyayla ne güzel mücadele edilirken belediyedeki çeteye neden dokunulmuyor? Mafya gelse ancak bu kadar çökebilirdi. Bunca hukuksuzluk sonucu ne mi oluyor? Başkan 50 milyonluk villada oturuyor. Diğerleri dairelerine yeni daireler ekliyor. Yapanın yanına kar mı kalacak? Lütfen savcılarımız görevini yapsın. Zeydan başkan Türkiye'de birgün gerçekten adalet uygulanırsa size ve ailenize bu kadar toleranslı davranmaz." diyerek adalet istedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com