Adana Ülkü Ocakları’ndan Bilgi Yarışması

Kayıt Tarihi: 03 January 2024 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana Ülkü Ocakları, bilinçli nesil yetiştirme amacıyla Seyyid Ahmet Arvasi Bilgi Yarışması düzenledi. 11 ilçe Ülkü Ocağı’ndan gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen yarışma, Sarıçam Ülkü Ocakları’nın birinciliği ile sonuçlandı.

Bilgi Yarışması ve Kazananlar

Yüreğir Kültür Merkezi'nde yapılan yarışmada gençler; Genel Kültür, Sanat, Bilim ve Ülkücü Hareket tarihçesi gibi konularda sorulara cevap verdi. Toplam 20 soru üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda Sarıçam Ülkü Ocakları birinci, Seyhan Ülkü Ocakları ikinci, Yumurtalık Ülkü Ocakları ise üçüncü oldu.

Etkinliğin Açılış ve Kapanış Protokolü

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, ardından Kur'an tilaveti gerçekleştirildi. Yarışma sonrası MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, gençleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy ise etkinliğe katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Tutsoy'un Gençlere Yönelik Mesajı

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, birçok sosyal faaliyet ve sorumluluk projeleriyle Adana'nın dört bir yanındaki gençlere ulaşarak bilinçli nesiller yetiştirmeye yönelik çalışmalarını vurguladı. Tutsoy, "Zamanda Yolculuk" temasıyla gençlerin sadece bilgi yarışmalarında değil, sanattan spora, dini programlardan bilimsel etkinliklere kadar birçok alanda gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

Teşekkürler ve Destek

Başkan Tutsoy, yarışmaya katılan gençlerin yanı sıra etkinliğe destek veren MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanları ve diğer ilgili yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Seyyid Ahmet Arvasi Bilgi Yarışması, Adana Ülkü Ocakları'nın gençlere yönelik eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerinin bir parçası olarak dikkat çekerken, gençleri bilgiyle donatma ve yerel kültüre katkıda bulunma amacını taşıyor.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com