Adana Büyükşehir Belediyesi’nde işçiler mutsuz, çözüm bekliyor

Kayıt Tarihi: 05 March 2022 Kategori: Güncel,

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan emekçi işçiler 3 yıldır ikramiye, mesai ve bayram parası gibi sendikal hakları olan birçok alacaklarının doğru düzgün zamanında ödenmemesi yüzünden mutsuz olduklarını söylediler.

PARAMIZ PUL OLDU

Şu an hala 2021 yılından alacaklarının olduğu söylenilen işçiler çözüm bekliyor. Her geçen gün mesai, ikramiye ve diğer alacaklarının biriktiği söylenilen işçiler “Paramız pul oldu zaten ödeme geciktikçe kıymeti kalmıyor. Zamanında ödenmeyen alacaklar malum ülkenin ekonomik durumu da ortadayken işçiyi daha da zora soktu.” Dediler.

İŞÇİLER ÇÖZÜM BEKLİYOR

Ayrıca enflasyon zammı alamayan kadrolu işçilerde hem alacaklarının bir an önce ödenmesini hem de enflasyon zammı istiyorlar. İşçi dostu Zeydan Karalar’ın her platformda dile getirdiği "Mutsuz emekçilerle sağlıklı üretim ve gelişme olmaz" sözünü hatırlatan işçiler “Adana ve hemşerilerimiz için gece gündüz yaz kış demeden çalışan mücadele eden emekçi kardeşlerimizin sıkıntılarına bir an önce çözüm bulunmasını bekliyoruz.” Şeklinde konuşarak sorunlarının bir an önce ortadan kaldırılmasını istiyorlar.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com