ABD’de 15 dakika nabzı duran kadın: Cennette 5 yıl geçirdim

Kayıt Tarihi: 30 January 2023 Kategori: Dünya, Yaşam,

ABD’de 15 dakika ’klinik ölü’ olarak nabzı duran Linda Kramer, o süre zarfında 5 yıl boyunca cennette kaldığını iddia etti.

ABD'li Linda Kramer isimli kadın 2001'de tuvalette rahatsızlanarak kendinden geçti.

Kramer'in bu sürede 15 dakika nabzı durdu.

Talihsiz kadın klinik olarak ölü kabul edildiği bu durumdan sağlık görevlilerinin müdahalesi ile kurtuldu ve hayata döndürüldü.

Olayın ilginç yanı ise bundan sonra başladı.

Kramer kendinde olmadığı 15 dakikalık sürede cennete gittiğini ve orada 5 yıl geçirdiğini iddia etmeye başladı.

"Saatte üç ila altı mil hızla yürüdüm"

İddiaları ABD kamuoyunda özellikle de sosyal medyada dikkat çeken Kramer, yaşadığını iddia ettiği olayları bir YouTube kanalına anlattı.

Cennette zamanın bizim algıladığımız şekilde 'var olmadığını' öne süren Kramer, dünyada saatte üç ila altı mil hızla yürüyebildiğini söyledi.

Kramer, bu ölçümü 'cennette ne kadar zaman geçirdiğini anlamak için kullandığını' dile getirdi.

Yolculuğu sırasında istediği şekle girebileceğini ve ayrıca cennette tanışabileceği diğer insanlar da olabileceğini keşfettiğini belirten Kramer, ayrıca sadece düşünerek istediği yere gidebildiğini söyledi.

"Everest Dağı'ndan büyük sıradağlar gördüm"

Cennette karşılaştığı manzalara değinen Kramer, "İşte o zaman kendimi çiçek tarlası dediğim yerde buldum. Everest Dağı'ndan 30 bin kat daha büyük sıradağlara şahit olmuştum" diye konuştu.

Kramer, "Nereye gittiysem arkada devasa sıradağlar vardı. Gökdelenlerin olduğu binaları görebiliyordum. Bunlar karşılaştırıldığında Dubai küçük minyatür kulübeler gibiydi. Göller gördüm, her şeyi panoramik bir şekilde görebiliyordum. Yani orada insanlarla etkileşim kurdum, insanlarla konuştum" dedi.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com