ABB Çalışanlarından maaş zammı isyanı!

Kayıt Tarihi: 30 January 2024 Kategori: Güncel, Şehir: Adana

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan emekçi işçiler geçim şartlarının zor olduğu bu zor dönemde maaşlarına zam istiyorlar.

ABB personelleri hala zam oranlarının belli olmadığı dile getirerek “Tüm belediyelerin çalışanlarına zam oranlarını açıklamasına rağmen biz hala bekliyoruz. Ayrıca aylardır ikramiye, mesai ve bayram parası gibi sendikal haklarımız olan birçok alacaklarımızı doğru düzgün zamanında ödenmemesi yüzünden mutsuzuz” dediler.

PARAMIZ PUL OLDU

Aylardır alacaklarının olduğu söylenilen işçiler çözüm bekliyor. Her geçen gün mesai, ikramiye bayram yardımı ve diğer alacaklarının biriktiği söylenilen işçiler “Paramız pul oldu zaten ödeme geciktikçe kıymeti kalmıyor. Zamanında ödenmeyen alacaklar malum ülkenin ekonomik durumu da ortadayken işçiyi daha da zora soktu.” Şeklinde konuştular.

İşçi ve emekçi dostu olduğunu söyleyen Zeydan Karalar’ın her platformda dile getirdiği "Mutsuz emekçilerle sağlıklı üretim ve gelişme olmaz" sözünü hatırlatan işçiler “Adanalı hemşerilerimiz için gece gündüz Yaz Kış demeden çalışıyor mücadele ediyoruz tüm emekçi kardeşlerimizin sıkıntılarına bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz.” yorumunda bulundular.

Daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?

Telefon: 0532 268 05 48

E-Mail: info@kilithaber.com