Google News

Başkan Kocaispir: Kadınlarımız çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Beğen
3 tepki
  • 07 Mart 2022
  • 0
Font size:

Başkan Kocaispir’in mesajı şöyle;

“Varlıklarıyla toplumumuzun her katmanına şekil veren kadınlarımızın birlik, beraberlik ve dayanışma günü 8 Mart, özellikle son yıllarda büyük bir bilinçlenmenin de adı olmuştur.

Kadınlarımız, toplumun oluşmasında gerekli temel yapı taşlarının en önemlisidir. Kadınlarımız, sevindirici bir şekilde artık hayatın her alanında erkeklerle yarışır konuma gelmiş, erkeklerin üstlendiği görevleri başarıyla üstlenmişlerdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de “Kadınlarımız hatta erkeklerden daha çok aydın, daha çok feyizli ve daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar.” sözünde belirttiği gibi, toplum, kadınlardan artık daha fazla başarı beklemektedir.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri misyonu yaşatma görevini, ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmemiş ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.

Yüreğir Belediyesi olarak biz de kadınlarımızın toplumdaki yerini sağlamlaştırmak adına yapmış olduğumuz çalışmalarımızı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğiz.

Bu vesile ile doğumdan ölüme hayatımızın her anını varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmadığı, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.”

Berat Albayrak ekonominin kitabını yazdı
Önceki HaberBerat Albayrak ekonominin kitabını yazdı
CHP'li Şevkin: Vatandaşın et yemesi mucizelere kaldı!
Sonraki Haber CHP'li Şevkin: Vatandaşın et yemesi mucizelere kaldı!
Benzer Haberler
© Başkan Kocaispir: Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir

Başkan Kocaispir: Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir

© Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

© Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı

Göç idaresi ek hizmet binası yeni yerine taşındı

© Başkan Uludağ’dan miting gibi mahalle toplantısı

Başkan Uludağ’dan miting gibi mahalle toplantısı

    Yorum Yaz