Google News

Başkan Kanlı: Geldiğiniz gibi gideceksiniz!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 5 yılda binlerce çalışanı sokağa atan, açlığa mahkûm eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın son günlerde bile kadroları şişirmekle meşgul olduğunu söyledi.

Beğen
1 tepki
  • 24 Mart 2024
  • 0
Font size:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Sayın Zeydan Karalar, on binlerce hemşehrimizin gözyaşıyla bölücü çevrelere diyet borcunu ödedi, ödemeye devam ediyor.” dedi.

VERİLEN SÖZLER UNUTULMADI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart 2019 tarihli Mahalli İdareler Seçimi sürecinde, belediyelerde hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynanmayacağına dair namus şeref sözü verdiğini, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Zeydan Karalar’ın da “Belediye başkanı olduğum bir yerde hiçbir kardeşimizi işten atmayacağız.” şeklinde sözü bulunduğunu hatırlattı.

“HİÇBİR SÖZ TUTULMADI”

“Maalesef hiçbir söz tutulmadı” diyen Yusuf Kanlı, “Geçen beş yılda sözleşmeli statüde çalışanlar dâhil hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmadı, aileleriyle birlikte on binlerce vatandaşımız, kardeşimiz açlığa, yokluğa mahkûm edildi. Mahkemenin işe iade kararları uygulanmadı, çıkarılan işçilere ödenen tazminatlarla belediye zarara uğratıldı.” ifadesini kullandı.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖZYAŞIYLA DİYET ÖDÜYOR”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı şöyle devam etti:

“Sayın Zeydan Karalar böylece gariban emekçi insanları ezmiş, onlara açlığı reva görmüş ama borçlu olduğu siyasi ve bölücü çevrelere sözünü yerine getirmiş oldu. Bir başka ifadeyle Zeydan Karalar, on binlerce hemşehrimizin gözyaşıyla bölücü çevrelere diyet borcunu ödedi, ödemeye devam ediyor.”

“KARALAR, HÂLÂ İŞÇİ ALIYOR”

Zeydan Karalar’ın içinde bulunduğumuz seçim sürecinde halen işçi alımı yapmaya devam ettiğini söyleyen Başkan Yusuf Kanlı “Sayın Karalar, ne giderayak yaptığın usulsüz ihaleler ne de garibanlardan boşalttığın kadroları şişirmen seni ve çevreni kurtaramayacak. On binlerin gözyaşı ve ahı yerde kalmaz, ah alan onmaz! Geldiğiniz gibi gideceksiniz!” dedi.

Çamaşır makinesine giren minik kız öldü
Önceki HaberÇamaşır makinesine giren minik kız öldü
BBP Başkan adayı Alpaslan Nuri Adıyaman, Firdev Cingözler lehine adaylıktan çekildi
Sonraki Haber BBP Başkan adayı Alpaslan Nuri Adıyaman, Firdev Cingözler lehine adaylıktan çekildi
Benzer Haberler
© ABB Meclisi’nde partilerin üye dağılımı

ABB Meclisi’nde partilerin üye dağılımı

© Firdevs Cingözler’den Zafere Adım Adım Yürüyüşü

Firdevs Cingözler’den Zafere Adım Adım Yürüyüşü

© Başkan Kocaispir: Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir

Başkan Kocaispir: Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir

© Başkan Kanlı: Soygun ve talan düzeni 31 Mart’ta son bulacak

Başkan Kanlı: Soygun ve talan düzeni 31 Mart’ta son bulacak

    Yorum Yaz