Google News

Ahmet Coşman, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Sarıçam’ın sevilen Tanınan isimlerinden bilgi birikim ve tecrübesiyle Coşmanlar Pastaneleri Sahibi Ahmet Coşman 31 Mart 2024 tarihinde gerçeklesecek olan yerel seçimler öncesi AK Parti Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Beğen
3 tepki
  • 25 Ocak 2024
  • 0
Font size:

Ahmet Coşman, Geçmişten Bu Güne Ak Parti Siyasetinde Meclis Üyeliği Görevi ile partisine hizmette edindiği tecrübe ve partili partisiz dostlarından aldığı cesaret ve güç ile 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Ahmet Coşman, başvuru dosyasını Sarıçam ilçe Başkanı Bayram Özdemir'e teslim etti. Aday Adaylığı Başvurusunun ardından şunları söyledi;

Geçmiş dönemlerde layıkı ile başardığım Belediye Meclis Üyeliğinin bana kattığı tecrübe ile bu gün Sarıçam llçemize hizmet için karşınızdayım lyiki Varsınız, lyiki Ak Partide Siyaset Yapiyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı Başvurumu yaptım. Bu süreçte mesajlaryla iyi dilek ve dualarıyla destek veren tüm dost ve sevenlerime ve arkadaş ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısını Allah'tan dileyerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz inşallah.

Ahmet Coşman "31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nin, partimiz ve ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Sarıçam da ve partimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim." dedi.

İlçe Başkanı Bayram Ozdemir'de başvurusunun hayırlı, uğurlu olması dileklerini iletti.

Ahmet-Cosman-Bayram-Ozdemir-Adaylik-Muracati.webp

Başkan Kanlı: Zeydan Karalar bunun hesabını veremez!
Önceki HaberBaşkan Kanlı: Zeydan Karalar bunun hesabını veremez!
CHP Sarıçam, Kozan, Karataş, Karaisalı ve Aladağ adayları belli oldu
Sonraki Haber CHP Sarıçam, Kozan, Karataş, Karaisalı ve Aladağ adayları belli oldu
Benzer Haberler
© AK Parti Adana’da yeni ilçe başkanları açıklandı

AK Parti Adana’da yeni ilçe başkanları açıklandı

    Yorum Yaz