Makyajlı Volkswagen T-Roc Türkiye'de: İşte fiyatı

  • 0
Google News
© Resmi büyütmek için üzerine tıklayını!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, geçtiğimiz günlerde T-Cross ve Taigo modellerini ülkemizde satışa sunmuştu. Şimdi de 3 farklı donanım paketiyle makyajlı Volkswagen T-Roc Türkiye'ye giriş yaptı.

© Resmi büyütmek için üzerine tıklayını!

Yeni T-Roc’ta LED farlar, LED gündüz sürüş farları ve koyu kırmızı LED stop lambaları standart olarak sunuluyor.

Style ve R-Line donanım seviyelerinde ise Volkswagen'in üst segment modellerinden aşina olduğumuz IQ.LIGHT, LED Plus farlar karşımıza çıkıyor.

© Resmi büyütmek için üzerine tıklayını!

Ascot Gri, Pirit Gümüş, Mercan Kırmızı, Petrol Mavisi ve Yarış Mavisi olmak üzere 5’i yeni 9  gövde rengi arasından tercih yapacak müşteriler, 16 ile 19 inç arasında değişen 8 farklı alüminyum alaşım jant ile otomobillerini kişiselleştirebiliyor.

© Resmi büyütmek için üzerine tıklayını!

TEKNİK DETAYLAR

Kompakt SUV, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de artık yeni yapılandırılan Life, Style ve R-Line olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor.

Yeni T-Roc, 1.5 litre TSI 150 PS 7 ileri DSG motor seçeneği ve 3 farklı donanım paketiyle ülkemizdeki müşterilini bekliyor.

© Resmi büyütmek için üzerine tıklayını!

VOLKSWAGEN T-ROC TÜRKİYE FİYATI

T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG - Life -  644 bin 400 TL
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG - Style - 706 bin 700 TL
T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG - R Line - 773 bin TL

© Resmi büyütmek için üzerine tıklayını!

İÇ MEKAN

Gösterge paneliyle aynı yükseklikte konumlandırılan merkezi bilgi-eğlence sistemi ekranı, gelişmiş bir ergonomi seviyesi sunuyor.

Standart olarak sunulan çok fonksiyonlu yeni deri direksiyon simidine ek olarak standart olarak bulunan bilgi ve eğlence sistemi, App-Connect ve Climatronic, dokunmatik kontroller ve “touch sliderlar” ile kumanda ediliyor.

Yeni T-Roc’ta 8 inç boyutundaki renkli dokunmatik bilgi ve eğlence ekranı standart olarak sunuluyor. Kompakt SUV, Life donanımında 8 inç boyutunda, Style ve R-Line donanımlarında 10,25 inçe kadar çıkan dijital gösterge paneli ile sunuluyor.

Yeni T-Roc; beş kişilik geniş iç mekanı, yükseltilmiş oturma pozisyonu ve 445 litrelik bagaj hacmiyle tüm ihtiyaçları karşılayan bir SUV olarak yeniden karşımıza çıkıyor.