Yengeç Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Mesafelerin ve bunun getirilerinin sizin için anlamını aradığınız bir yıla giriyorsunuz. Bu kez daha önceki tecrübelerinizden farklı olarak yalnız kaldığınızı ya da bırakıldığınızı değil, yanınızda kimlerin kaldığını deneyimleyebilirsiniz.

2023’te üzüldüğünüz konulara son vererek, ileriye dönük ve mantığınızın ağır bastığı her şeye “evet” diyeceksiniz. Yeni yıla burcunuzda gerçekleşecek bir dolunay ile başlamak, yeniden başlamakla ilgili tüm tereddütlerinize netlik kazandıracaktır.

Eksikleri kapatıyor, iyi olanı geliştiriyorsunuz. Karşılaştığınız tüm insanlarda ve imkanlarda ana fikriniz bu olabilir. Bu da sizin başka insanlarla olan iletişiminizi, bir yarış haline gelmekten kurtarabilir. Kendinize, isteklerinize ve gereklilik duyduğunuz konulara, insanlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Gücün doğru kullanıldığında gerçek bir güç olduğunu kendinize gösterebilirsiniz. Bunu başarmak, çevrenize de belli bir etki bırakmanızı sağlayacaktır.

Harekete geçme zamanı

Nisan ayında Mars yengeç burcunda hareket edecek. Harekete geçeceksiniz. Sert çıkışların, ani kararların, sizin bile anlam vermekte zorlandığınız konuşmaların hepsini bir kenara bırakıyorsunuz. Bunu yılın ilk aylarında bir gereklilik olarak görürseniz, ilerleyen zamanlarda sizde “acı bir zorunluluk” haline dönüşmeyecektir. Her şeyin sizin elinizde olduğunu fark etmelisiniz. Sakin olmak, makul olmanızı bu da yolunuzu başka yerlere sapmadan tamamlamanızı sağlayabilir.

Güneş tutulması sizi yurtdışına ışınlıyor

20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması sıkıştığınız köşeleri size hatırlatabilir. Ancak 2023 yılının, zorlukların potansiyeli ortaya çıkardığı bir yıl olduğunu da hatırlamalısınız. Seçenekleri bulmak, kariyeriniz için doğru olanı seçmek ve bu yönde gelişim sağlamak size hem cesaret hem de maddi kazanım verebilir. Yurtdışına doğru adımlar atacaksınız.
Yeni insanlar tanımak, yeni alanlarda çalışmak çokça karşılaşacağınız durumlar olabilir. Bu çaba, size asıl isteğinizin ne olduğunu gösterebilir. Bir kalıbın dışına çıkarak kendinizin başka bir versiyonunu yaşamak ve yaşatmak istediğinizi görebilirsiniz. Bu imkanı değerlendirmeye değersiniz.

Aşk hayatınızdaki büyük dönüşüm

Mart ayında Plüton gezegeninizin evlilik ve ilişkiler evinizden çıkması sizleri, duygusal konularda yeni kararlar almaya itekleyecek. Hiç olmadığı kadar cesur kararlar alırken kıstaslarınızı yenilemeniz gerekebilir. Bir kabulleniş duygusu ağır basabilir. Bu pasif bir durum değil, aksine aşk hayatınıza yeni bir soluk getirecek bir hamle olabilir.

Akrep burcundaki tutulma ve Venüs’ün burcunuza geçmesi ile yılın ikinci yarısı itibariyle yaşayacağınız ilişkilere başka bir gözle bakabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki büyük dönüşüme siz bile şaşıracaksınız. Geçmişin gerçekten de geçmişte kalması gerektiğine ikna olabilirsiniz. Hem duygusal hem de fiziksel yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.

Haziran sonrası iyi kazanacaksınız

Neyi yanlış yaptığınızı bilirseniz onun doğrusunu daha çok bulabilirsiniz. Kazanmanın bu şekilde mümkün olabileceğini deneyimleyebilirsiniz. Ev ve iş ortamındaki konuşmalar, gündemler size bu konuda ışık tutabilir.

Haziran sonrası çok iyi para kazanıyorsunuz. Otoriter figürler hayatınızı şekillendirmek ve dengeyi bulmak konusunda sizi destekleyecektir. Zihninizdeki ve sezgilerinizdeki otorite algısını değiştirmelisiniz.
Finansal konularda kendinizi garantiye alabilirsiniz. Maddi bir kaygınızın olmayacağı şekilde çalışmak, bunu destekleyecek kişilerle ortaklıklar kurmak yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardım edebilir. Ancak en büyük desteği kendinizden alacağınızı unutmamalısınız.