Yay Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

2023 yılında Yay burcunu neler bekliyor?

Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, ne hissedeceğinizi, ne yapacağınızı bilemediğiniz, hayatınızı belli oranda değiştiren bir yılın ardından daha sakin ve aklı başında düşüncelerle 2023’e giriyorsunuz.

Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, günlük hayatınız ve ilişkilerinizde yaptığınız önemli değişiklikler ile aldığınız kararlar 2023’te size rahat bir nefes aldıracak. İşlerinizin açıldığını, bazı yanlış insanlarla bir arada olduğunuzu görebilirsiniz. İyi niyetinizi kaybetmeden fakat artık daha temkinli bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Ev sahibi olmak, medeni durumunuzda değişiklikler yapmak, ailevi konularda elinizi taşın altına sokmak, yılın başlangıcında gündeminiz olabilecek konular arasında! Fırsatları değerlendirmek sizin göbek adınız olabilir fakat bunu gerçek adınız haline getirmek için çalışacaksınız.

Kendiniz için iyi olanı seçeceksiniz

Çalışma ortamlarınız konusundaki fikirlerinizi netleştirecek bazı önemli ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Aldığınız kararlar varsa bile bunları hayata geçirmekle ilgili çekinceleriniz son bulabilir. Fakat burada önemli olan, ortaklarınıza ya da üstlerinize bir ders vermek değil kendiniz için daha iyi olan seçeneği bulmak.

Hangi detayın sizin için önemli olduğuna karar vermelisiniz. Sezgilerinizin ve şansınızın çabanızı süslemesini istiyorsanız çizginizi bozmadan devam etmelisiniz.

Ekvator sizin için bir pusula olabilir. Çünkü onunla görünmeyenlerin de önemli olabileceğini, bir akışa yön verebileceğinizi ilk önce kendinize ispatlıyorsunuz.

Bu yıl hayata dair yeni dersler alacaksınız

Koç ve Terazi aksındaki tutulmalar, Ay düğümlerinin buradaki hareketleri size, kendinizi keşfetmek ve hayatınıza bu keşifle yön vermek konusunda önemli yol ayrımları getirebilir. Sizi ayakta tutana değil, hayatta tutana öncelik vermek istiyorsanız o hayatı önce sizin tutmanız gerektiğini fark ediyorsunuz.

Tasarım yapmak, danışmanlık vermek, toplumsal bir çalışmanın kazanç kaynağına dönüşmesi gibi konular ön plana çıkabilir. İçsel sorunlardan, erteleme dürtünüzden ve kimseden zarar gelmeyeceğini öne süren düşünce kalıplardan uzaklaşmanız gerektiğini anlıyorsunuz.

Yılın ikinci yarısını başlatan burcunuzdaki dolunay size destek olacaktır. Geçmişte kalan ne varsa gerçek anlamda hepsinin geçmişte kalacağı ama karşılığının sizi şimdi bulacağı süreçler görebilirsiniz. Bir yandan da yeni dersler alacaksınız. Çevresel faktörler ve insanlar kadar, yaşadıklarınızda sizin de payınız olduğunu kabul etmelisiniz. Yavaşlamak, neşeyi ve iyi niyeti idareli kullanmak, bulunduğunuz ortamı bilerek davranmak, ne yaptığınızı bilerek ilerlemek ve farkında olmadan yüzeysel düşündüğünüz konuları genişletmek ilacınız olabilir.

Parasal konularda da, para kazanmak kadar onu elinizde tutmak ve geleceğe dönük şekilde değerlendirmekle ilgili bazı yenilikler yapmalısınız. Kendinize kurallar koyun ve buna sadık kalın. Aksi takdirde, düşünmeden ve hesapsız yapacağınız her şey hem kendi değerinizi hem de çevrenize verdiğiniz değeri sorgulamanıza neden olabilir. Zamanınızı, sizin için ve gelecek günleriniz için faydalı olabilecek konulara kullanmalısınız.

Başarısızlık korkunuzdan kurtuluyorsunuz

İhtiyaçlarınızı karşılayamamak, gitmek istediğiniz yerlere gidememek, özgürlük tanımınıza uymayan durumlar yaşamak sizi öfkelendirebilir. Burada öfke yerine belki de özgürlük tanımınızı yenilemeye ağırlık vermelisiniz. Önünüze çizilen bir sınır olduğunda bunu kabul edin. Şartları görün, benimseyin ve bunu sizin için daha iyi hale getirin.

Ancak ilk maddeyi sağlıklı bir şekilde yerine getirmediğinizde diğerlerini yapmanız da zorlaşacağı için öncelikle kabullenmeyi öğrenmelisiniz. Burada bulduklarınızın ya da bulamadıklarınızın sizin için bir kazanç olabileceğini unutmayın. Öngöremediğiniz her şeyin sizin için hayırlı bir sonucu doğacaktır. Yay burcunu “yay burcu” yapan bu motivasyonu daha yüksek seviyelere çıkarmalısınız. Belki de ders budur.

Yılın sonundaki Yay yeni ayı, sonda bir başlangıç yapmanın yani cümlenin bitmesiyle bir sonraki cümlenin de büyük harfle başlayacağının en güzel ispatı olabilir. Başarısızlık korkusundan kurtulup önünüzü açıyorsunuz. Aldığınız “yolun açık olsun” duası da bu şekilde gerçek olacaktır.