Terazi Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Terazi burcunu neler bekliyor?

Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, sahne sırasının size geldiği 2023 yılında tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Düşmeye eskisi kadar önem vermeyeceğiniz, her şeyin bir telafisi ya da sonu olduğuna yürekten inanacağınız bir yıl olacak.

Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, 2023’te hayatınızdaki insanlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Çevrenize dahil olacak insanlarla, bulunduğunuz konum hakkında yeni fikirler edinebilirsiniz. Kararsızlığın yerini çabaya bırakması omuzlarınızdaki yükü hafifletebilir. Yapmanız gereken en önemli şeyin hatalarınızdan ders çıkarmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Bu bir gereklilik değil, sizin için bir zorunluluk!

Zira elinize geçen bu son şans değil ama önemli ve hayati fırsatları barındıran bir şanstır. İyi okuyun, iyi anlayın ve hayatınızı en iyi haliyle şekillendirin. Sesinizi yükseltmediğiniz için size karşı meydan okuyanlar ortaya çıkabilir. Bu kişilerin asıl niyetlerini doğru anlamalısınız.

En önemli getiri insanlarla kurduğunuz bağ olacak

2023’ün en önemli getirisinin insanlar ve onlarla kurduğunuz bağ olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu bilgi sizi hem yıl boyunca hem de bundan yıllar geçse bile koruyacak, iyileştirecek etkileri yaşamanızı sağlayabilir.

Problemleri çözüme kavuştururken kendi istek ve beklentilerinizi de hesaba katmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Kendinizi mutlu olmaya layık görmelisiniz. Evlilik ve yeni ortaklıklar kapınızı çalabilir. Bir hisse hemen kapılmak ile buna emin adımlarla giderken zaman kaybetmenin önemine dikkat etmelisiniz. Kiminle ne yaşayacağınızı, ne paylaşacağınızı iyi seçmelisiniz. Güven konusunda yeni bir ölçüt ya da ölçütler belirlemeniz gerekebilir.

Hayal kırıklıklarıyla vakit kaybetmek yerine bunların yıkılmasına neden olan konuları düşünmelisiniz. Bu da sizi hayal kurarken kendinize daha sağlam ve gerçekçi bir zemin bulmanızı sağlayabilir. Hayatınızla, hayatın getirdikleriyle uyumlu olmalısınız.

Zamanı doğru kullanmanız gereken bir dönem

Koç-Terazi aksındaki yeni Ay ve dolunayların, tutulmaların en iyi sonucu vermesi için size düşen kısım sabırla ilerlemeye devam etmek olacaktır. Yenildiğinizi veya engellendiğinizi düşündüğünüz her işin, her duygunun daha iyi bir plana ihtiyacı olabileceğini unutmayın. Bir ayakkabınızın bağı çözüldüğünde diğer bağı da çözmezsiniz, çözüleni bağlarsınız. 2023 yılının her evresinde bu motto ile hareket etmelisiniz.

Tanışmaktan, konuşmaktan, paylaşmaktan, fikirlerinizi ön plana taşımaktan vazgeçmeyin. Sahip olduklarınız kadar olmadıklarınızı da önemsemelisiniz. Burada öğrenmeniz gereken bir gerçeklik olabilir. Heyecanınızı ve duygularınızı daha özenle yaşamayı seçtiğinizde, bu gerçekliği daha net görebilirsiniz. Zamanı doğru kullanmanın hayatınızdaki kararsızlığı azalttığını fark edeceksiniz.

Kariyerinizi zirveye taşıyacak girişimleriniz olabilir

İş hayatınızda beklentilerinizle hareket etmekte zorlandığınız zamanları düşünebilirsiniz. 2022 yılının sizde bıraktığı hasarı temizlemek adına bazı şartları sizin tutumlarınız değiştirebilir. Adım atmanın, fedakarlığı kendiniz için yapmanın gerekliliğine daha fazla inanabilirsiniz. Dengelerin bozulduğunu ya da hakkınız olan terfinin gelmediğini düşünüyorsanız hakkınızı teslim almaya başlayabilirsiniz.

Geç geldiğini düşünmek yerine mental olarak daha hazır olduğunuz bir dönemde bu rövanşı aldığınızı düşünmelisiniz. Kariyerinizi zirveye taşıyacak girişimleriniz olabilir. Kendinizi her zaman bu doğrultuda eğittiğinizde hem işte hem de aile hayatında gerçek huzuru yakalayabilirsiniz. Tuttuğunuz defterde hangi konuların olduğuna ve bunların öncelik sıralarına dikkat etmelisiniz.