Oğlak Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Yay burcu güneşi, Venüs ve Merkür'ün tümü güneş enerjisi on ikinci evinizden geçerken, Aralık ayının büyük bir bölümünde yorganın altına saklanmak isteyebilirsiniz. Bu enerji sizi daha özel bir ruh haline sokacak ve birlikte zaman geçirdiğiniz insanlar konusunda oldukça seçici olmanıza neden olacaktır. Neyse ki, Merkür 6 Aralık'ta burcunuza giriyor ve ayın ilk günlerindeki karamsar havayı dağıtıyor.

Yedinci gündeki İkizler dolunayı sırasında haritanızın sosyal tarafınızı yöneten bölümünü harekete geçirecek ve başkalarına yardım etmek için ilham alacaksınız. Yıldızlar ayrıca vücudunuza biraz ekstra şefkat göstermenizi de istiyor. Bu nedenle bol su içerek ve besleyici yemekler yiyerek sağlığınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

Kışın resmi başlangıcı olan 21 Aralık'ta güneş burcunuza girdiğinde bir değişiklik hissedeceksiniz. Bu güneş yerleşimi, daha dışa dönük ve yükselmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Şu anda popülaritenizin artacağı kesin olsa da, ayın yirmi üçündeki yeniay sırasında yalnızlık için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.