Kova Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Tırtıldan kelebeğe dönüşüyorsunuz

2021-2022 seneleri sizler için yürümeyi unuttuğunuz ve sürekli engellerle karşılaştığınız ama öğretici, geliştirici bir seneydi. Şimdi artık 2023 senesinde 23 Mart 2023’te plütonun kova burcuna geçmesiyle bebek adımlar atıp yürümeye yeniden başladığınız bir sene olacak.

Özellikle son bir kaç yıl evlilik ve aile hayatınızda bir çok çalkantılarla uğraşıyor olabilirsiniz. Belki bir çoğunuz boşandınız ya da şuan ayrılmak için bazı girişimler içindesiniz. Artık üzerinizdeki baskıdan çok sıkıldınız. Duygusal olarak çok şeyi sorguluyorsunuz. Evin sorumluluklarını almak sizi çok bunalttı.Partnerinizden şikayetiniz size ve sizin fedakarlıklarınıza layık olamadığına dairdi. Belki ilişkilerinize üçüncü kişiler karıştı. Tam burada olayları kontrol etmeye çalışırken ailenizin sağlık sorunları ile uğraştınız.Belki çocuk sahibi olmak için tedavi gördünüz belkide çocuklarınızın sorumlulukları ile ilgili yer değişimleri sizleri yıprattı. Çocuklarınıza daha iyi bir gelecek kurmak isterken kendinizi çok yoruyorsunuz. Bu zor ve yorucu geçen zamanın artık sonuna geldik.

Finansal konular düzene giriyor!

Özellikle 8 martta Satürn balık burcuna yani sizin para evinize geçmesiyle uzun süren hayallerinizin gerçekleşecek bir duruma getirecek gücü yakalayacaksınız. Mali durumunuzu önemsemeniz ve büyük yatırımlar için yılın ikinci yarısını beklemek durumunda olduğunuzu hatırlatmak isterim. Yılın ilk yarısı parasal konularda çok fazla risk almamalısınız.

Kariyer konusunda kuyunuzu kazanlar ya da sizi zora sokan insanların olmasına rağmen kendinizden taviz vermeden ilerleyişiniz oldukça takdir edilesidir. Bu yıl kariyer hayatınızda göz dolduruyor ve harika bir performans sergiliyorsunuz. Bu yıl özellikle 20 Nisan Koç burcundaki güneş tutulması sonrası büyük bir proje içine giriyorsunuz. Uzun zamandır bulamadığınız çıkış yolunu buluyorsunuz. Mart ayı zaten sizler için derin bir nefes aldığınız harika zamanlar olurken nisan ayındaki güneş tutulması ile eski neşe ve heyecanlarınızı tekrar kazanıyorsunuz.

Yeni bir yere taşınıyorsunuz!

17 Mayısta Jüpiter boğa burcuna geçiş yapıp 4.evinize girecektir.Uranüsle kavuşup orada 1 sene kalacaktır. Bu sizlere aniden bir ev değişikliği getirebilir.Belki evinizi genişletiyor ya da belki ailenizi büyütüyorsunuz. Hamilelik çocuk sahibi olmak gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıca bu değişim size kendinizi çok iyi hissetirebilir.

Plüton kova burcuna kısa süreliğine geçip sizi güçlendirecek.

11 Haziran Plüton kova burcundan ayrılıp tekrar sizin 12. evinize kısa süreliğine dönüş yapacak. Bu durum yarım kalan ve alamadığınız haklarınızı alacağınız durumları önünüze getirecek belki terfi etmek belki yarım kalan bir hukuksal konu söz konusu olabilir. Asıl gücünüzü 2024 senesinde toplayacaksınız